Gloria LT Cermei

Roli Nagy a sintetizat turul excelent al Cermeiului: „Echipă mică cu suflet mare, ați reaprins ceva în mine. Atenție, însă, returul obligă!”





Cortina a coborât în urmă cu o săptămână în urmă peste sesiunea de toamnă a eșalonului terț, când Cermeiul și-a confirmat statutul de surpriză plăcută cu o remiză în fața liderului incontestabil al seriei a IV-a, ACS Șirineasa. Formația din Țara Sămădăilor a terminat turul la cota 26 de puncte, pe locul 6 (la 3 puncte de locul 2), având al doilea atac al campionatului și singura defensivă ce nu a căzut în fața Șirineasăi.

Grupul unit a fost invocat mai de fiecare dată de cermeiani la capitolul atuuri, dar Roland Nagy a mers și mai departe cu ocazia banchetului „alb-roșiilor”, de la restaurantul bazei sportive Serie A – Desavoia. „Vorbim deja despre o adevărată familie la Cermei, o echipă mică cu suflet mare. Chiar dacă nu am fost zilnic alături de voi, a fost o plăcere să lucrăm împreună. Ați reaprins ceva în mine pe plan fotbalistic și uman după dezamăgirea trăită cu ceva timp în urmă. Dar, atenție, returul obligă, fotbalului trebuie să-i dai mereu totul ca să-i ceri ceva în schimb. Simt că va fi bine, căci știu ce avem în vestiar. Poate, doar juniorilor și celor mai tineri le-aș sugera să aibă o foame și mai mare de fotbal și să se uite mereu la modelele de lângă ei, căci au destule. Revin și spun că meritul pentru parcursul foarte bun din acest sezon este cu siguranță al antrenorului principal, colegul și prietenul meu, Radu Anca și, bineînțeles, al vostru, al băieților. Bineînțeles, totul a fost posibil prin implicarea autorităților locale din Cermei, prin domnul primar căruia îi mulțumim, a președintelui Petre Bulza, care în nebunia lui a dus acest club unde mulți nu s-ar fi gândit vreodată, dar și a altor oameni sufletiști de pe lângă echipă. Vă doresc să aveți parte Sărbători Fericite lângă familii și prieteni și mi-aș dori să nu pierdeți lupta cu cântarul peste o lună de zile”, a punctat directorul tehnic al Cermeiului, rămas în umbră din punct de vedere mediatic.

Ioan Vesa nu a fost prea vorbăreț, dar a debordat de optimism. „Mă bucur să ne aflăm și în această seară împreună, mulțumiți că ne-am făcut treaba așa cum trebuie cu toții. Tot ce vă pot promite este că vom birui. Deși ne este greu și facem eforturi ca și comunitate, vom birui și la anul. Iar apoi, vă garantez locul 1. E și domnul Pistru alături de noi, domnul Măduța și alții. Facem tot posibilul să nu vă lipsească nimic”, a menționat primarul comunei Cermei, care – într-adevăr – l-a avut printre invitați și pe deputatul ALDE, Eusebiu Pistru.

Președintele Petre Bulza i-a mulțumit nominal fiecărui membru al grupării „alb-roșii”, la pachet cu o caracterizare originală: „Nu pot decât să fiu fericit, împlinit că am ajuns până aici, împreună cu voi și am făcut din Gloria Cermei o echipă de luat în seamă la acest nivel. Chiar am fost sunat de la Federația Română de Fotbal pentru un mic interviu în revista <<Raport de joc>> și am fost întrebat dacă ne este greu având în spate cea mai mică comunitate dintre cele ce susțin un club de Liga 3-a și dacă avem gânduri de promovare. Le-am spus că nu, dar vrem să câștigăm toate meciurile din retur…”.

„Eu îl contrazic puțin pe Roli și spun că meritul e sută la sută al vostru, al jucătorilor. Dacă rămânem același grup unit și muncitor, o familie, vom realiza lucruri frumoase împreună. Sărbători fericite tuturor!”, a transmis și „principalul” Radu Anca, completat fiind de Alin Gligor, fundașul care a adus un mare plus după despărțirea de UTA: „Într-adevăr, am întâlnit un grup foarte unit aici, dar aș vrea să vă avertizez că încă nu am realizat nimic. Mai avem un retur în față și vrem să fim pe unul dintre primele trei locuri în clasament”.

Seara festivă a Cermeiului s-a încheiat în notă de muzică de petrecere spre orele dimineții.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button