Cluburi polivalente

Managerul anului în sportul arădean: „Din pasiune și dedicație pentru orașul meu, sunt același de pe vremea răfuielilor cu galeria lui Poli”





Clubul Sportiv Universitatea Aurel Vlaicu Arad a ținut capul de afiș al Galei Sportului Arădean 2017. Sportivii din Top 10: gimanaștii Gabriel Bocșer (locul 2), Francesca Morar și Zsofia Meszar (locurile 8-9) și atletele Cristina Simion (locul 6) și Mădălina Florea (locul 10), plus diplomele speciale luate de judoka Luca Kunszabo și altetul Sorin Mâneran, i-au adus grupării studențești titlul de clubul anului, iar lui Ovidiu Șerban distincția de managerul anului pentru al 5-lea an la rând.

Cunoscut în special pentru performanța de a aduce un titlu de vicecampioană națională la rugby la Arad, pe când o antrena pe Contor Zenner Arad, Șerban e acum președinte la CS UAV Arad. A urcat pe scenă la Atrium Mall de nu mai puțin de patru ori și asta pentru a ridica și premiile cuvenite Cristinei Simion și Mădălinei Florea. Din mâna primarului Falcă, vicelui Bibarț și a lui Ovidiu Moșneag.

În calitate de manager al anului, la clubul anului, Ovidiu Șerban a spus următoarele: „Aceste distincții nu fac decât să-mi bage benzină în rezervor, să mă motiveze și mai mult pentru viitor. Nu mă uit la nimeni de sus în jos, dimpotrivă, mă consider încă jos. Am făcut și greșeli, dar mă bucur că lucrurile bune se văd și sunt premiate de autoritățile locale, pe care, cel puțin miercuri seara, le-am simțit aproape de sport. Din păcate, observ și eu pe pielea mea că legislația în România e tot mai proastă și atunci nu știu ce am putea cere mai mult de la factorii locali. Chiar și așa, dacă vreodată cineva de la Primărie sau Consiliu Județean va avea vreodată nevoie de un sfat, de o consultare pe teme sportive, sunt la dispoziția lor în calitate de arădean. Am rămas același arădean de pe vremea în care aveam răfuieli cu galeria lui Poli din calitate de suporter al UTA-ei. Poate că am mai îmbătrânit și am o funcție de președinte la cel mai important club sportiv arădean, dar eu am rămas același și fac totul din pasiune, din dedicație pentru orașul meu. În rest, e sută la sută meritul sportivilor și al antrenorilor lor pentru rezultatele obținute în acest an și nu numai, eu încerc să-i sprijin cu tot ceea ce pot, în granițele legale”.

Gabriel Bocșer a fost singurul sportiv din Top 3 prezent, aseară, pe scena de la Atrium Mall. Deveanul, medaliat cu argint la Jocurile Mondiale de gimnastică aerobică în proba de grup seniori și cu aur la Campionatul European în probele de seniori, grup şi echipe, a venit în cârje ca urmare a unei operații suferite la tendon. „El ține foarte mult la clubul nostru și la orașul Arad. După ce își va termina treaba pe podium chiar vrem să-i oferim un post în cadrul clubului, deși Steaua trage și ea de el”, a mai menționat Șerban.

Și anul 2018 se anunță unul de top pentru CS Universitatea Arad, care a perfectat deja niște transferuri importante. „Secția de judo este mai bogată cu David Nagy și Amando Lazea, ca sportiv și antrenor. În curând o să-l avem printre noi și pe acel atlet cu cetățenie irlandeză, iar frații Sida vor începe și ei să puncteze pentru noi la șah de la anul. De altfel, intenționăm să facem o colaborare pe linie de șah și cu Palatul Copiilor, de unde sunt sigur că ne vom asigura schimbul de mâine în sportul minții. Dar, toate la timpul lor, acum aș dori să le transmit arădenilor și tuturor sportivilor și antrenorilor lor Sărbători fericite și liniștite!”, a încheiat Ovidiu Șerban.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button