Baschet

Se întâmplă minuni înainte de Crăciun în FCC ICIM Arad – Sepsi?





Finalul de an găseşte cea mai performantă echipă a Aradului într-o formă de invidiat. După un start ezitant, trupa lui Bogdan Bulj a adunat trei succese la rând şi primeşte mâine vizita campioanei şi a liderului neînvins al stagiunii, Sepsi Sf. Gheorghe. O formaţie solidă, care, însă, tocmai a fost eliminată din cupele europene.

Pentru FCC ICIM acest lucru nu înseamnă nimic, atâta timp cât va trebui sa facă meciul sezonului dacă vrea să le ofere un Crăciun (si) mai fericit susținătorilor săi. „După cele trei victorii la rând e o bună atmosferă în cadrul lotului nostru. Este un moment bun să întâlnim campioana României, care nu a pierdut nici meci în această ediţie de campionat. Ne aşteptă un meci greu, cu o formaţie ce are în lot multe jucătoare foarte bine cotate, însă vom face tot ce ţine de noi pentru a realiza un un rezultat bun. Fetele trebuie să rămână concentrate pe toată durata jocului. Îi aşteptăm pe fani la sală să ne încurajeze şi să vadă la lucru două formaţii bune ale campionatului intern”, spune antrenorul Aradului, Bogdan Bulj.

Așadar, ultimul eveniment sportiv aradean înainte de marea Sărbătoare a Crăciunului se poate transforma in surpriza campionatului de baschet feminin. Iubitorii acestui sport si nu numai sunt asteptati maine seară, de la ora 18,30, la Sala Sporturilor Victoria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button