26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Șapte amicale pentru Abrudean înainte de debutul oficial pe banca liderului! Huțanu – ultimul plecat de la Crișul

Chiar dacă nu a mai avut parcursul perfect din toamna lui 2016, Crișul Chișineu Criș a dominat autoritar turul Ligii a IV-a și e – fără îndoială – marea favorită la câștigarea campionatului. „Uns” antrenor în locului lui Zsolt Muzsnay, Adrian Abrudean ar trebui să aducă garanții suplimentare, atâta timp cât cunoaște foarte bine nivelul competiției și jucătorii aflați în circuit. În plus, „Știli” a acumulat o importantă experiență inclusiv la nivelul Ligii a 3-a, la Ineu sau Sebiș.

Noul „principal” și-a făcut deja o listă cu achiziții, de pe care au și fost bifate verbal câteva nume doar că: „Înțelegerile scrise vor veni la după Anul Nou. Vor fi câteva transferuri pentru a completa lotul după cei câțiva jucători la care am renunțat în această iarnă, ultimul fiind Petrică Huțanu. Au niște chestiuni birocratice la mijloc, căci altfel am fi avut nevoie în continuare de el”, a menționat Daniel Cherecheși, președintele liderului primului eșalon județean.

La prima vedere, „aripa” de 32 de ani pare o pierdere pentru Crișul, ținând cont de calitățile sale, dar și experiența câștigată inclusiv la nivelul ligii secunde, la FC Olt și Șoimii Pîncota. Ceilalți fotbaliști care „alb-albaștrii” s-au mai despărțit după finele turului sunt orădenii Hosu, Borșa, Jude și Tenche.

Liderul își începe munca sub comanda lui Abrudean pe 22 ianuarie, având deja bătut în cuie și programul de amicale al iernii. Adversarii sunt în ordine: Millenium Giarmata (27 ianuarie), Național Sebiș (3 februarie), UTA Under 17 (14 februarie), Victoria Zăbrani (17 februarie), UTA Under 19 (21 februarie), Lunca Teuz Cermei (24 februarie) și Voința Mailat (3 martie). Între 5 și 10 februarie, noul staff tehnic, format din Adi Abrudean și Remus Lung, va conduce și un mini-stagiu de pregătire pe plan local.

10
0
%d blogeri au apreciat: