UTA Arad

Căpitan, la bine și la greu: Curtuiuș e primul utist care a acceptat noile condiții financiare expuse de conducerea clubuluiCum nu a apărut nicio alternativă managerială de la depunerea în alb a demisiei, actuala conducere a „Bătrânei Doamne” se vede nevoită să transpună în realitate politica „low cost” anunțată la finalul anului 2017. Astfel, s-a luat legătura cu câțiva dintre componenții echipei, cărora li s-a făcut o nouă ofertă contractuală conform posibilităților financiare și obiectivului pe care gruparea fanion a Aradului le are în partea a doua a stagiunii. Iar primul utist care a acceptat noile condiții este chiar căpitanul echipei „roș-albe”.


Marius Curtuiuș va continua să joace pentru UTA cel puțin până în vară, rămânând – probabil – liderul vestiarului. „Când am venit la UTA, nu eram într-o perioadă prea grozavă a carierei mele. Echipa din Arad mi-a întins o mână și am ajuns să cunosc satisfacții nebănuite în acest tricou. În cei doi ani și jumătate am înscris peste 30 de goluri, am devenit căpitanul echipei în această vară și e absolut normal să înțeleg și să accept situația mai grea prin care trece cubul acum. Deși am avut oferte mai bune de la alte cluburi, am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar și conducerea clubului, care, în urma discuțiilor avute în ultimele zile, mi-a demonstrat că mă apreciază ca om și fotbalist”, ne-a mărturisit atacantul de 28 de ani, autor a 7 goluri în prima parte a stagiunii pentru gruparea arădeană (5 în campionat și două în Cupa României).


Din informațiile noastre, cel puțin până în ziua reunirii lotului (luni, 8 ianuarie), răspunsuri mai sunt așteptate și de la Cristi Scutaru, Alex Manea, Daniel Florea și Alin Cârstocea. Pe de altă parte, șefii UTA-ei mai au de rezolvat și situațiile lui Mădălin Ciucă și Alin Buleică, puși de două luni de zile pe linie moartă, dar prezenți la programul echipei „satelit” din dorința de a-și respecta înțelegerile inițiale cu clubul.

4 comentarii

 1. O veste buna, asteptam si alte confirmari..precum si jucatori noi care trebuie sa vina luni la reunire, in locul celor care nu aveepta conditiile clublui…

  0
  0
 2. Bravo si felicitari Marius Curtuius!Ma vad ne(r)voit sa iti multumesc!Nu sunt un mare fan de al tau, si nu am secrete!
  Dar accept total!Ai venit la UTA,in momente grele ale tale!Asa cum spuneam,daca nu erai tu,nu existau Man si Tabarcea!Nici nu ma mai intereseaza ca de pe chelia ta au plecat multe ricoseuri a proasta!
  Imi reconsider toate criticile asupra ta!Imi cer scuze publice!
  Nu stiu sigur ca meritai sa fii capitan,as fi ales pe altul,dar de acum incolo,esti pe treaba ta!
  Nu vad pe altul!Fii mai cumpatat,nu ne lasa,la nervi in inferioritate numerica!Asa ne-ai lasat si cu Poli,cu om in minus!Merita?Pt ce te-ai lasat provocat?
  Pt un atacant,esti mult prea nervos!
  Hai Marius!La treaba!
  Ce va fi,va fi!I-ai pe copiii de langa tine si arata-le fotbal!Da-le pase de gol!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button