Gloria LT Cermei

Mureșan, frații Bodri și Copil – noutățile Cermeiului la reunire! Mager ar putea să face un pas în spate





Ca și colegele arădene din seria a IV-a a Ligii a 3-a, Lunca Teuz Cermei a pus punct final vacanței de iarnă. Locul reunirii lotului a fost terenul din Sânpaul, acolo unde Sebastian Huțan a fost prezentat echipei de președintele Bulza și directorul tehnic Roland Nagy drept noul membru al staffului tehnic.

Fostul internațional de tineret se va ocupa de pregătirea portarilor, iar la dispoziția sa sunt deocamdată experimentatul Ovidiu Pașcalău și juniorul Dennis Mureșan. Acesta din urmă a venit sub formă de împrumut de la UTA Under 19, ca, de altfel, și frații gemeni, Luca și Toma Bodri. Alex Sabău, component al generației 1998 de la Atletico, e și el în lot, în timp ce la capitolul seniori a fost bifată doar achiziția lui Dumitru Copil. „De la reunire a lipsit Alin Vasile, venit și el de la UTA după ce în tur a fost la Lipova, dar și Mager. Acesta ne-a comunicat că ar vrea să o lase mai moale cu fotbalul și să se concentreze pe școală, fiindcă are de susținut BAC-ul la vară. O să încercăm să-l convingem să rămână, dar dacă nu vom reuși, avem variante de înlocuire a sa. Încercăm să mai găsim un portar, pentru că, totuși, nu știu dacă Pașcalău va putea reveni sută la sută pe gazon, iar Mureșan este – totuși – un debutant la Liga 3-a”, ne-a mărturisit Radu Anca.

La capitolul plecări, pe lângă Bodea și Buia, care au optat pentru UTA, singura despărțire certă este cea de Dani Denuț. „Sâmbătă, avem programat un amical cu UTA lui Sandu Gaica, iar după acesta s-ar putea să mai venim cu două-trei nume de jucători la care vom renunța. Dar, asta și în funcție de discuțiile pe care le vom avea cu ei în această săptămână”, a adăugat fostul mijlocaș.

De mâine, timp de câteva zile, cermeianii vor bătătorii aleile pădurii Ceala, pentru ca primele antrenamente cu mingea să fie bifate pe sinteticul de la Baza DeSavoia.









7 comentarii

    1. Da!Cica s-a recpuperat!Dar sa nu fim rautaciosi!Serios!Daca baiatul arata calitate,atunci sa joace!In cele din urma este copilul patronului!Ar fi vrut cineva sa se accidenteze?
      Hagi isi recupereaza copilul pe 2 milioane de Eur,de la Fiorentina+clauze!Isi concediaza pe Tucudean si pe Olivera!Esti parinte,pana la urma!
      Radu Anca,sa nu te superi te rog,mai stii colaborarea intre Banca?Sponsorizare pe Lupas?Din ce cauza jucai si pe ce criterii?
      Exista enorm de multe talente,dar se pierd, in timp,pt ca anumiti parinti au „oua’ mai mari!
      Problema Cermeiului este alta!Nu este secret!Nistor(Polgar),Diarra au grupe de copii la UTA 2009/2010,respectivAtletico, 2008 cu pretentii de performante mari!Si au!
      Cum se vor imparti intre jucatori activi si antrenorat la copii?

      0
      0
      1. Din punctul meu de vedere Bulza are un potential ridicat ca si fotbalist. Daca va reusi un retur bun s-ar putea sa atraga atentia UTA-ei.

        0
        0
  1. Da dani bulza sa scris acum cateva zile ca poate incepe pregatiriile cu echipa , bafta sa revina la un nivel ridicat

    0
    0
  2. Daca seamana cu taica-su nu prea mai are cum sa mai faca performanta, poate juca asa cum s-a scris mai sus ca fiu al marelui investitor! [ PATRON] Oricum joaca degeaba ca nu-l vede nimeni! STITI PROVERBUL cu Aschia nu sare prea departe de BUTUC! Se potriveste de minune si stiu eu de ce spun asta ,,mai e mult pana DEPARTE!In rest mutta BAFTA! Sper sa promovati in vreo 4-5 ani daca tin buzunarele patronului!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button