Baschet

Fetele de la FCC ICIM au colindat judeţul pentru pune umărul la reabilitarea Secției de Boli Infecţioase Copii Arad





Lotul echipei FCC ICIM Arad continuă campania de strângere de fonduri pentru reabilitarea Secției de Boli Infecţioase Copii Arad, din cadrul Spitalului Județean Arad.

De data aceasta ambasadoarele în „galben-albastru” ale campaniei desfăşurate în colaborare cu Fundaţia #cu drag pentru Viitor și Asociaţia Cetatea Voluntarilor au ajuns în judeţ. „Am fost la Mişca, Vânători, Satu Nou, Chișineu-Criș şi Şimand. Copiii au fost fascinaţi de fete şi de poveştile lor. A fost o surpriză totală şi, sperăm noi, frumoasă oferită acestor tineri. Pe lângă atingerea scopului pentru care am fost în aceste localităţi, cei prezenţi au putut face poze şi luat autografe de la fete. Suntem mulţumiți că putem continua cu succes această campanie şi că aducem bucurie şi copiilor din judeţul Arad”, spune preşedintele grupării arădene, Marcel Urban.

Vă reamintim că de la începutul acestui an, Anamaria Nyeki Popa și echipa sa de voluntari a demarat „operațiunea” de renovare a unui al doilea etaj de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, după adus la standarde europene și inaugurat înainte de Crăciun.

Vă reamintim că toți cei care doresc să se alăture proiectului pot să o facă donând în conturile Asociaţiei Cetatea Voluntarilor (RO94BTRLEURCRT0244642802 – pentru donaţii în Euro / RO47BTRLRONCRT0244642802 – pentru donaţii în Lei) sau, mai simplu, pot dona 4 Euro printr-un SMS la numărul 8847 cu textul „Cu drag”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button