UTA Arad

Pentru UTA urmează o săptămână cu patru meciuri de verificare: Pe lângă Lipova și Reșița, „roș-albii” le mai înfruntă pe Sântana și Crișul





Conștienți că au schimbat mult la nivel de lot de jucători în această iarnă și nedorind să repete greșeala lui Mihalcea, care în vara trecută, în aceleași condiții, a avut parte de doar patru meciuri de verificare înainte de întâlnirile pe puncte, antrenorii utiști au suplimentat programul de amicale. Practic, numărul testelor se dublează săptămâna viitoare și asta pentru că, pe lângă divizionarele terțe, Șoimii Lipova și Școlar Reșița, echipa fanion a Aradului le va înfrunta, în deplasare, și pe prim divizionarele județene, Unirea Sântana (marți) și Crișul Chișineu (joi).

Dar, până atunci, seria amicalelor continuă mâine, cu Szegedul. Băieții lui Todea, Păcurar și Botiș dau piept cu maghiarii, la Chișineu Criș, începând cu ora 12.

Programul complet de amicale al „Bătrânei Doamne” până la reluarea ligii secunde arată astfel:

31 ianuarie: UTA – Szeged 2011

3 februarie: UTA – Ripensia Timişoara

6 februarie: Unirea Sântana – UTA

7 februarie: UTA – Șoimii Lipova

8 februarie: Crișul Chișineu Criș – UTA

10 februarie: CSM Școlar Reșița – UTA

14 februarie: UTA – CSM Școlar Reșița

17 februarie: UTA – Elöre Bekescsaba

Orele și locurile unde se vor disputa meciurile în care UTA este echipa gazdă vor fi anunțate la timp.

2 comentarii

  1. Nu suna rau.Dar in afara de Ripensia,putin mai de nivel,nu s-ar fi dorit totusi si macar 1-2 echipe,mai acatarii?La munca,ca sa nu ne amagim,sa se stie cam unde stam?
    Echipa de baza,titulari,care ar trebui aliniata in campionat,in proportie realistica acum de 70-80%,ar trebui stiuta,pe cine se sarjeaza si deja dupa cateva amicale,s-ar forma?.Ca sa nu mai fie nevoie de experimente si improvizatii ulterioare,pe parcurs?Eu vad doar 4-5 titulari,pana acum.Timpul ne preseaza,sa stim pe cine ne vom baza?Altfel,toata munca acestui cantonament adevarat,va fi egal cu ZERO!

    0
    0
  2. Foarte bun acest program de meciuri amicale. Este foarte important pentru a construi echipa si e ceea ce a lipsit toamna trecuta. Rezultatele nu sunt atat de importante (desi conteaza pentru moralul echipei), conteaza formarea echipei si evitarea accidentarilor. Mult succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button