UTA Arad

Popa începe să-și arate colții în „alb-roșu”: „Să continuăm cu victorii în amicale, pentru încrederea din campionat!”





Dacă în amicalele cu Cermeiul și returul cu Szegedul, utiștii nu au avut un apetit ofensiv prea mare, lucrurile s-au schimbat în testul cu Ripensia. Arădenii i-au administrat patru goluri colegei de campionat, trei prin juniorii săi, Dorin Toma și David Popa.

Atacantul sosit de Birmingham Under 23 a reușit „dubla”, al doilea gol fiind pur și simplu o bijuterie. Dribling în viteză pe lângă un adversar și lob de efect peste Rădulescu din 14 metri lateral stânga. „A fost o perioadă grea pentru mine, dar în sfârșit încep să-mi intru în mână. Am un cantonament tare în spate, mă bucur pentru fiecare reușită, dar sunt și mai fericit că începem să ne legăm ca echipă. Suntem mulți jucători tineri la echipă, avem elan, primim multe șanse din partea antrenorilor și începem să prindem încredere împreună și să jucăm conform posibilităților noastre. Chiar și jucătorii mai experimentați nu sunt departe ca vârstă de noi, îi simțim și pe ei foarte implicați”, spune „vârful” de 20 de ani.

Deocamdată, Popa și Curtuiuș fac „ștafetă” în atacul „Bătrânei Doamne”, dar chiar „principalul” Todea spunea că la un moment dat cei doi ar putea juca împreună. „Mi-ar plăcea mult să se întâmple asta. Marius este un fotbalist foarte experimentat, are sezoane bune în spate la un nivel foarte bun și cred că m-ar ajuta și pe mine să mă dezvolt fotbalistic”, a comentat tânărul utist, originar din Aiud.

Pentru echipa fanion a Aradului urmează o săptămână cu patru amicale. Practic, în afara zilelor de luni, vineri și duminică, UTA joacă în fiecare zi un meci, cu Unirea Sântana, Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș și Școlar Reșița, prilej pentru Popa și colegii săi să mai aibă și alte realizări. „Într-adevăr, sperăm să dăm cât mai multe goluri și să primim cât mai puține în cele patru amicale de săptămâna viitoare. Ar fi bine să continuăm doar cu victorii, pentru că asta ne va ajuta și ne va da încredere pentru campionat”, mai crede fotablistul crescut la Atletico Arad de Cristi Păcurar și Francisc Tisza.

7 comentarii

    1. Asa vrea sa faca conducerea, sal vanda cat mai repede. Conducerea nu le intereseaza sa fie UTA in liga 1, doar banii le intereseaza.
      Forza UTA !!!!

      0
      0
  1. Iar stam in 2 atacanti? Hai nu va bateti joc de noi,vrem sa castigati chiar daca nu promovam .Vrem sa vedem o UTA frumoasa care sa incante prin joc sa aduca suporterii la stadion(scuze care? ) la meciuri ! :))

    0
    0
  2. Hoțegan, rușinea sportului arădean…sub tricoul ăla negru cred că poartă tot timpul tricoul cățeilor leșinați…
    Ovidiule, ești o rușine, mă!

    0
    0
  3. ”Hațegan a recidivat! Părerea specialistului: oltenii au mai avut două penalty-uri!”
    ”Ovidiu Hațegan a avut mai multe meciuri în ultima perioadă în care a favorizat-o pe Dinamo. În martie 2017, Gazeta Sporturilor a făcut o analiză din care a rezultat că în ultimele 4 sezoane Hațegan a comis 11 greșeli pro Dinamo.”

    Hațegan, rușinea sportului arădean. Cum să te vinzi milițienilor, Ovidiule?

    0
    0
  4. Asa este, oltenii , au mai avut doua penaltyuri clare in meciul cu dinamovistii oare de ce a inchis ochii !? Unul la Gustavo , cand, Popescu de la dinamo, in loc sa dea in minge, a dat in Gustavo cu piciorul , iar al doilea, la Mitrita, cand Larie se vede clar ca avea primplanul la minge si la impins in careu cu mana !? Oare ce arbitru FIFA este acesta !?

    0
    0
    1. Un arbitru cumpărat, altă explicație nu poate exista.
      Acestea nu sunt simple greșeli, se vede că sunt voite.
      Aici nu vede penalty-uri clare, Se făcea 3-i pentru olteni și istoria meciului ar fi fost scrisă. Pentru Elveția inventează cu tupeu jegos un penalty și-i trimite la Mondial.
      Hațegan, rușine pentru tot sportul arădean. :))

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button