Fotbal judetean

Crișul și-a luat portar de 17 ani de la Salonta, dar îl așteaptă și pe Morariu





Liderul Ligii a 4-a se asigură că nu va prins descoperit în cazul promovării în eșalonul terț. Pe lângă mijlocașul Daniel Clej, antrenorul Adrian Abrudean încearcă să-l integreze în echipă și pe portarul Daniel Zaha, provenit de la Olimpia Salonta. Bihoreanul e născut în anul 2000 și ar fi variantă de junior în Liga 3-a încă două sezoane.

Pregătit de Laszlo Halas și Cristian Țirban, Zaha a arătat lucruri bune la amicalul de ieri, câștigat cu 4-1 de echipa sa în fața UTA-ei Under 19, scoțând – printre altele – o lovitură liberă bătută la vinclu de italianul Sorato. „Cu venirea sa avem mai multe variante. Este tânăr, nu-l cunoaștem încă destul de bine, important este cum se va pregăti el, cât de serios va fi. Luându-l acum, ne gândim și în perspectiva promovării în Liga 3-a, dar trebuie să demonstreze în timp că ne putem baza pe el. Din partea noastră are tot sprijinul”, a menționat antrenorul Crișului, Adrian Abrudean.

Tot la capitolul achiziții ar putea fi trecut și Cătălin Morariu, care în stagiunea de toamnă a îmbrăcat tricoul Felnacului. La 21 de ani, fundașul de bandă stânga e considerat variantă de junior pentru titularul postului, Mădălin Tomuț. „Antrenorul și-a dat acordul pentru transferul său, dar băiatul trebuie să-și rezolve situația la Mailat”, a precizat președintele „alb-albaștrilor” Daniel Cherecheși.

Crișul încheie mâine cantonamentul de șase zile făcut pe plan local, iar săptămâna viitoare își măsoară forțele în amicale cu UTA Under 17 și Victoria Zăbrani.

 









Un comentariu

  1. Halasz n- are nici un merit,țirban ,lucreaza cu el de 4 ani,la inceput a lucrat cu szabo,fiind preluat de țirban acum aproximativ 4 ani

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button