Fotbal judetean

Rotar și Maxim, din nou în tricoul Felnacului! Șule a mai adus și alți fotbaliști din zonă, dar și pe juniorul Onețiu de la Bekescsaba





Victoria Felnac a trecut prin transformări importante în această pauză competițională. După plecarea antrenorului Dan Cuedan, formația „alb-roșie” l-a „uns” primcipal pa Dani Șule, care, din diferite motive, a rămas și fără mai mulți dintre fotbaliștii din tur. După fostul tehnician a plecat Ghiță, Moisă și Brozbic au ales Curticiul, Șoltesz e la Zăbrani, Morariu, la Criș, iar Vulpoi, Meszaroș și Gabor sunt și ei istorie. Într-o situație specială sunt Țugulescu și Herlo, care nu s-au mai prezentat la echipă, dar se află încă sub contract cu gruparea de pe Mureș. „Vom vedea ce vom face cu cei doi, astăzi îi considerăm jucătorii noștri. La restul fotbaliștilor am cam renunțat noi și am adus alții, care, din punctul nostru de vedere, au ridicat valoarea lotului. Iar satisfacția cea mai mare este că în acest moment ne bazăm pe nu mai puțin de 9 jucători ce domiciliează chiar la Felnac, plus alții din localitățile învecinate”, a precizat Oliver Felnacichi, președintele Felnacului după demisia lui Dan Ristin.

Într-adevăr, felnăcanii au operat până acum nu mai puțin de 12 transferuri, patru dintre fotbaliști fiind la revenirea în culorile lui VI-FE. Vorbim în primul rând despre fundașul Victor Rotar (ex. Turnu) și „decarul” Nenad Maxim (Reimsbach, Austria), dar și despre portarii Claudiu Dolga și Slagean Nichici. De la Săvârșin au fost luați mijlocașii B. Gherghel și Geanâm, de la Păuliș, fundașul Iercan, de la Șiria, atacantul Jurcă, iar vecinii de la Zădăreni au „contribuit” cu frații Trifan, Florin și Răducu, iar cei din Aluniș, cu fundașul Vidican. În fine, astăzi i-a sosit „cartea verde” de la Academia Bekescsaba și lui Romeo Onețiu. Atacantul face parte din generația 97-98 a lui Man, Petre sau D. Popa și și-a încercat șansa și la Cermei în această iarnă, care – însă – nu a mai făcut demersurile pentru legitimarea sa.

Reunită pe 27 ianuarie, Felnacul a parcurs prima parte a pregătirii sub comanda lui Șule, iar miercuri seara au disputat și un prim amical. Acesta s-a terminat la egalitate: 2-2, pe terenul Unirii Sântana, golurile „alb-roșiilor” purtând semnătura lui Maxim și Bogdan. Până la reluarea campionatului Ligii a 4-a, VI-FE își mai măsoară forțele cu Turnu, Macea, în dublă manșă, Pecica, Curtici și Zăbrani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button