Gloria LT Cermei

Amical decis după minutul 80: Progresul Pecica – Lunca Teuz Cermei 0-2





Reflectoarele terenului din Semlac s-au aprins pentru amicalul dintre Pecica și Cermei, câștigat în cele din urmă de formația mai bine cotată. S-au jucat două reprize a câte 50 de minute, divizionara a patra fiind în joc atâta timp cât a fost cu formula titulară pe teren.

Ba chiar au avut și câteva ocazii bune pecicanii, prin Arsene, Huțanu sau Vlad, în special în prima parte când Radu Anca și Sebastian Huțan nu au folosit chiar prima echipă. Apoi, mai precis după minutul 80, când lucrurile s-au inversat, au căzut și golurile ce au făcut diferența.

Mai întâi, a înscris Ianc, cu capul, după cornerul bătut de Suslak, iar D. Bulza a făcut 2-0, după o pasă ideală a lui Sulea. „Antrenamentul a fost extrem de reușit, fiindcă Pecica e una dintre echipele bune ale județului și ne-a pus probleme. Dar, aspectul și mai pozitiv al serii a fost că am văzut că se poate și la Arad, chiar dacă vorbim despre o localitate din județ. Am rămas impresionați de baza sportivă din Semlac, de nocturnă, de starea terenului, care a rămas bună după 100 de minute jucate pe ploaie și lapoviță”, a spus Radu Anca, „principalul” cermeianilor.

În tabăra Progresului a absentat Vali Fritea, iar Bubuș și-a manifestat intenția de a pleca în străinătate. În schimb, la echipă a revenit Dolga, fundașul crescut de UTA care s-a pregătit cu Crișul și Zăbrani până în această săptămână. „Atâta timp cât am fost cu titularii pe teren  ne-am ridicat la înălțimea adversarului de Liga 3-a. Scorul oricum are mai puțină importanță, rămânem cu antrenamentul foarte bun, le mulțumim celor de la Semlac că ne-au oferit toate condițiile”, a completat Cristi Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.

Formații:

Pecica (primele 80 de minute): Fl. Rusu – Dolga, Șiclovan, Ew. Wild, A. Ponta – Huțanu, R. Fritea, Bercu, Vlad – Arsene, R. Popa.

Pecica (după minutul 80): Iosub – Stupar jr., Țugulescu, Er. Wild, Denuț – Koppandi, Bercu, Marinescu, E. Varga – Vlad, Chioariu.

Cermei (prima repriză): Mitrea – Rogojan, Cotoc, Nistor, Suslak – Vasile, Berari, Mihuța, Sabău – L. Bodri, Brîndușe.

Cermei (repriza a doua): Mitrea (60 Mureșan) – T. Bodri, Gligor, Nistor, Suslak – Bondor (60 D. Bulza), Ianc, Varga, Morar (70 Bondor) – Copil, Sulea.

Un comentariu

  1. Buni cermenii astia! Spulbera tot ce prin meciurile amicale, cu mici exceptii,sa vedem ce vor face cu Sebisul in REJUCARE! ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button