UTA Arad

Todea a renunțat la Opriș, dar l-a păstrat pe Roșca! UTA – Bekescasaba, ultima repetiție înainte de meciul cu Cliceniul





Lotul „Bătrânei Doamne” a fost completat în această săptămână cu un ultim jucător. Cristian Todea și colegii săi de pe banca UTA-ei au decis să-l păstreze în lot pe Mihai Roșca, fundaș central de 23 de ani din Republica Moldova. Acesta i-a convins pe arădeni în detrimentul lui Vlad Opriș, fostul apărător al Baloteștiului, la care utiștii au renunțat în cele din urmă.

Așadar, mâine, începând cu ora 12, pe terenul „Otto Greffner” din Șiria „garnitura” completă a Bătrânei Doamne va efectua ultima repetiție înainte de partida pe puncte cu Academica Clinceni, prima a anului 2018. Rămâne de văzut dacă Roșca va fi introdus în primul „unsprezece” mâine, căci sunt șanse mici ca el să fie legitimat până la ora partidei cu ilfovenii, în timp ce Albert Stahl acuză o accidentare și s-a antrenat separat azi.

Altfel, e de așteptat ca tehnicienii UTA-ei să testeze, probabil, formula de joc 4-2-3-1, cu Bodea – Polgar, Manea, R. Iuga, Dinculescu – Petra, Tănase – Prună, Buia, Hlistei – Curtuiuș în fața unei echipe maghiare solide, aflată pe locul 3 al ligii secunde. Formația de peste graniță a anunțat că se va prezenta la Șiria într-un echipament „violet”, un motiv în plus ca „roș-albii” să trateze la modul cel mai serios disputa de mâine.









5 comentarii

  1. Ce rost au vacantele de luni de zile cind jucam tot cu Polgar si Manea . Renuntati la astfel de jucatori care nu pot sa o ajute pe UTA la promovare. Aveti incredere in Lazar si Rosca.

    0
    0
  2. Meciul cu ungurii e transmis acum in direct de tvarad..care nu aveți acces puteți urmări și de pe pagina de Facebook a tvarad

    0
    0
  3. Zica cine ce vrea ,eu cred ca UTA este pe un DRUM BUN! Faptul ca tinerii reprezinta jucatorii de baza a echipei in prezent,o sa fie atul nostru ptr editia viitoare,,acesta pare incheiata si in ceea ce priveste promovarea si in ceea ce priveste Retrogradarea!~HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button