Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Echilibru între divizionare terțe: Șoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-2





Când mai sunt două săptămâni până la reluarea meciurilor pe puncte, două dintre cele trei divizionare terțe arădene și-au dat întâlnire pe sinteticul „Șega”. Mai bună în campionat cu 11 puncte, Cermeiul a primit o replică pe măsură din partea unei echipe Șoimii Lipova, care a avut două absențe importante în primul „unsprezece”, Calvin și Filimon.

Amicalul a început abrupt, fără momente de tatonare și o deschidere destul rapidă de scor. În minutul 12, Varga dat o pasă bună printre fundașii adverși, Sulea a fentat doi adversari și a șutat pe jos, prin surprindere, pentru 0-1. Replica „șoimilor” a venit la mijlocul mitanului, de la Vasinc, care a prins un șut bun de la marginea careului și a egalat tabela.

Ritmul alert, angajamentul bun și alte faze de poartă, plus un penalty neacordat Cermeiului și un gol anulat Lipovei au fost „condimentele” partidei, ce s-a încheiat la egalitate, dar la 2. Reușitele, una de fiecare parte, aveau să vină în ultimele 10 minute. Mai întâi, Vasiu l-a învins pe Mureșan cu un șut de la 18 metri, ușor lateral dreapta, după așezarea lui Duță, iar apoi Flavius Brîndușe a reluat cu capul în plasă lovitura liberă bătută de L. Bodri. S-a încheiat 2-2, cu cele două „garnituri” evoluând în formula:

Șoimii Lipova: Iliescu – Iova, Pașcu, Vasiu, Kocsis –  S. Popa, C. Poiană, Dobrean, Rusu – Vasinc, Trabalka. Au mai intrat după pauză: Lupșe, Himcinschi, Stoin, Duță.

Gloria LT Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor – Suslak, T. Bodri, Varga, Vasile – Mihuța, Sulea, Copil. Au mai intrat: Mureșan – Rogojan, Bondor, Berari, L. Bodri, Sabău, Morar, D. Bulza, Brândușe

Arbitri: Tudor Jurcă – Cristian Cășuț și Florin Vesa.

Sabău: „Încă nu avem consistență și am luăm goluri pe greșeli copilărești”

Pe lângă Calvin și Filimon, lipovanii nu au mai putut conta nici pe Jichici și juniorii Tiponuț și Turai. Dar, tot la capitolul fotbaliști sub vârstă, „alb-albaștrii” au satisfacția selecției și muncii lor. „Încă nu am reușit să avem consistență destul de bună, am început mai prost, dar pe parcurs ne-am revenit. Îmi pare rău că am luat goluri pe niște greșeli copilărești în apărare, o lipsă de concentrare la faze ușoare. Noii veniți s-au integrat destul de bine dar juniorii sunt încă mici, de 2000 și 2001 și ar cam trebui să crească un puțin. Am folosit și folosim cei mai mici juniori din toată Liga 3-a și la anul viitor vom culege roadele. De exemplu, avem patru jucători convocați la lotul național de 2000, este vorba de: Turai, Deta, Lupșe și Stoin, care vor merge la o selecție la Mogoșoaia, semn că nu muncim degeaba și roadele încep să se vadă”, a explicat Flavius Sabău. Antrenorul Lipovei regretă faptul că amicalul cu Ghiroda, programat joi, nu s-a mai jucat, dar, vineri, echipa sa are șansa de a întâlni o altă formație din județul Timiș, Pobeda Dudeștii Vechi (Liga 4-a).

Anca: „Ne vom regla problemele în ultimele două amicale”

 

 

Ianc și Aldan au fost absențele lui Radu Anca, Sebastian Huțan și Roland Nagy pentru disputa cu Lipova, în timp ce Rogojan a plătit din nou cu tricoul de titular suspendarea ce o are în prima etapă a anului. „Meci bun, cu un ritm alert, de competiție oficială, mai ales în prima repriză. E bine că nu ne-am accidentat. În a doua repriză am schimbat mulți jucători și chiar și cu juniorii ne-am ținut bine, nu prea a fost diferență. Mai avem de făcut pregătire tehnică și tactică și ne vom mai regla problemele în ultimele două amicale, miercuri, cu Păuliș și sâmbătă, cu Crișul”, a menționat Radu Anca, „principalul” cermeianilor.

O mini-galerie foto de la amical puteți vedea AICI









3 comentarii

  1. Ovi ai cel mai bun portar Anderungen 19 dai încredere, uitate la Lipova, au portar sub ce ai tu, sau tu antrenezi, și apară cine spune huțanu. Păcat ca te știam omul care promovează tineri

    0
    0
  2. Mai 2saptamani si începe copil si la cermei rezerva sper sa reziști si acolo pana la vara urmează sa mergi la crisul

    0
    0
    1. Nick eu cred ca ești fanul nr 1 al lui Copil de tot il urmărești sa vezi ce face unde joaca cum joaca. Așa ca și idee sper sa nu mai prinzi ziua de mâine. In rest numa bine.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button