Liga a 3-a

Miron a ajuns la Șirineasa și își va înfrunta fosta echipă și foștii colegi de la UTA în drumul spre Liga 2-a





Până acum, toate contestațiile împotriva liderului C4, făcute de colegele de serie, au fost respinse de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Teoretic, dacă datele rămân același, Șirineasa își va vedea de drumul spre Liga 2-a, mai ales după ce și-a refăcut lotul cu jucători și mai potriviți pentru obiectivul său.

Noul titular al postului de portar este chiar Bogdan Miron, fostul goal-keeper al UTA-ei și Sebișului. Astfel, fotbalistul de 27 de ani va da piept cu fosta formație de pe malul Crișului Alb (unde se mai reîntâlnește doar cu Susan), dar și cu foștii colegi din „alb-roșu”, care întăresc acum Cermeiul, ca și Gligor, Copil sau Mureșan, plus – bineînțeles – cu fostul antrenor, Roland Nagy. Totodată, la Lipova, Miron îl reîntâlnește pe Cristi Poiană, cu care a împărțit același vestiar la Sebiș.

Dar, în Valea Jiului, au mai ajuns fotbaliști importanți ca Stoenac (ex. Juventus București) Ispas și Honciu, de la Chindia, Drugă și Lung (ex. Pandurii) sau Mansour (ex. Poli Timișoara). Recent, Dănuț Perjă a întărit stafful pe postul de director sportiv, iar antrenorul Dan Vasilică a revenit asupra deciziei de a demisiona chiar la insistențele vestiarului.

Interesant este că în retur ACS Șirineasa le va înfrunta pe toate divizionarele terțe arădene la Petroșani. În stagiunea de toamnă, din cele 6 puncte pierdute pe drum, liderul din C4 a lăsat 4 în județul nostru, la Lipova (Pîncota) și Cermei.









2 comentarii

  1. Nu stiu ce a vrut poetul sa spuna, dar cuvantul afidabil nu exista in limba romana. Probabil o alta licenta poetica marca sportarad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button