Sondaje

Sondaj: Cine va câștiga partida UTA – Academica Clinceni?





Reîncepem seria de sondaje cu prima partidă a anului 2018 pentru UTA.

 









13 comentarii

  1. Meci greu ,dar totusi ,merg pe mana UTA.-ei, avand in vedere foarte buna pregatire fizica de la Moneasa si ambitia tinerilor din echipa, deci 1 solist, nici vorba sa ma gandesc la alt rezultat . FORTE UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, pe ei baietii, ca se poate !!!!

    0
    0
  2. Sunt 10 puncte diferenta in clasament, in favoarea lor. Dar acum avem o echipa „curata” si asta imi da incredere.

    0
    0
  3. Sunt adeptul acestor sondaje,macar ca si destindere si pentru a simti pulsul suporterilor TA-ei.
    Dar de data aceasta,chiar nu vad nici o logica sustenabila,pt nici una dintre cele 3 variante.Meciul va fi un „ghici care pe care”?
    Noi suntem cu o echipa noua,bazata in principal pe produse din gradina proprie.Nu stiu cat de omogeni au ajuns,pentru ca jocurile amicale,au rostul lor si sincer nu am prea vazut cu ochi buni rularea pe „loturi”,separat,de la meci la meci.(cu mici exceptii).Pe una sunt in schimb foarte sigur:adica pe pregatirea de iarna marca „Tisza”,cum nu prea imi aduc aminte in ultimii ani sa mai fi fost si pe dorinta „manjilor” sa se afirme in meciuri oficiale.
    Clinceniul a trecut tot pe Low Cost,15 transferuri pe banda,dar in majoritate imprumuturi,jucatori care nu prea au evoluat la echipele de club de unde au fost adusi,sau de la OLI si ASA,liberi.Mai mult ca sigur ca si acestia vor dori sa se afirme.Sper sa fie cazuri gen „Valceanu”.
    Deci greu de omogenizat in 2-3 saptamani.
    In consecinta am votat cu inima,nu cu capul,pro UTA,pentru ca daca ar fi trebuit sa votez cu capul,ori bifam toate 3 variantele,ori nicicum!
    Totusi am sperante ca vom lua cele 3 puncte puse in joc,scorul nici nu ar mai conta,sau cine ar inscrie pt. victorie.
    Hai copii,HAI UTA!Se poate!Intrati cu capul sus pe teren!Curaj!

    0
    0
  4. UTA va castiga si PRIETENII STIU SI DE CE!? VOM FI IARASI CE-AM FOST SI MAI MULT DACAT ATAT! HAIDE UTA CAMPIOANA PROVINCIEI! 2-0! Marcheaza BUIA SI CURTUIUS! HAI UTA,UTA,UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button