UTA Arad

Înfrângerea cu Academica a (re)adus pe tapet posibilitatea schimbării lui Todea, cine i-ar putea lua locul?





UTA a ratat impactul cu mini-returul ligii secunde la fotbal. Cu toate că lotul a suferit numeroase modificări în direcția întineririi și reducerii substanțiale a bugetului de salarii, altele erau așteptările de la partida cu Academica Clinceni. La rândul lor, ilfovenii se prezentau la Șiria într-o formulă destul de fragedă, fără nume sonore în lot (cel al stelistului Mihalcea nu mai surprinde deja la nivelul ligii secunde) și, cu toate astea, au plecat cu cele trei puncte acasă.

Dincolo de limitele demonstrate de unii fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”, din informațiile noastre, conducerea nu a fost mulțumită nici de reacția staffului tehnic. Punctual, este vorba despre faptul că prima schimbare (David Popa cu Petra) a venit de abia în minutul 74, în condițiile în care jocul echipei scârțâia din toate balamalele și scorul era 1-2 încă de la mijlocul reprizei secunde. În plus, antrenorii ar fi trebuit să încerce să schimbe cât mai mult utilizând și a treia înlocuire, dar ei s-au oprit la două și aceea făcută în minutul 85: Toma – A. Iuga.

Așa stând lucrurile, „oficialii” arădeni discută posibilitatea schimbării antrenorului principal, iar faptul că Ionuț Popa e liber de contract după despărțirea cu ACS Poli îi tentează pentru o demarare a negocierilor. Dar, mai există și varianta internă Francisc Tisza – Cristi Păcurar, dar și o alta ce revine în actualitate și s-ar plia pe lotul tânăr cu care s-a pornit la drum în această iarnă, respectiv Mihai Teja.

Tot din informațiile noastre, la această oră nu e luată nicio decizie, iar Todea chiar s-ar putea să mai primească o șansă. Programul următoarelor etape este, însă, infernal, așa că „pisica” ar putea- fi – totuși – ruptă în orele sau zilele ce urmează.









29 comentarii

  1. Nu îl schimbări pe todea ca nu mai iese 1 pauza 2 final macar mai facem ceva bani la pariuri todea sa ramana ca el stie cel mai bine 1 pauza 2final cota de 30bafta la pariuri

    0
    0
  2. Poate primi șanse până la finalul campionatului, tot degeaba.
    Faceți schimbarea acum dacă mai vreți să salvați ceva din returul ăsta.

    0
    0
    1. Nu cred ca d-l Tisza se potriveste la seniori. Am sa motivez : acum cativa ani s-a pornit cu proiectul UTA – Batrana Doamna si a fost pus antrenor domnul Tisza. Inca mai exista vechiul stadion de la UTA si in nocturna s-a jucat UTA -BD cu Crisul Chisineu Cris. Au castigat oaspetii cu 1-0. Tin minte ca am plecat foarte suparat de la meci tocmai din cauza domnului Tisza. Toata partida dansul a strigat, faza cu faza si fiecarui jucator de la UTA ce sa faca cu mingea cand aceasta era la ei. Jucatorii pur si simplu erau derutati de atatea indicatii strigate de pe margine. Cred ca domnul Fery Tisza este un foarte bun antrenor, insa la juniori. Acolo trebuie formate aptitudini de a lucra cu mingea, de a forma caractere puternice, eventual. La aceasta se pricepe, e chiar foarte bun.
      Pe seniori nu-i poti trata ca pe niste copii, trebuie sa-i lasi sa-si puna in valoare acele abilitati acumulate, sa-i lasi sa fie creativi si sa-si arate personalitatea. nu sa fie incontinuu cu urechea indreptata spre ceea ce se striga de pe margine. Pentru toata munca dumneavoastra, respectele mele donule Francisc Tisza, dar asta e parerea mea cu privire la o echipa de seniori. Desi actuala echipa de seniori a UTA-ei parca ar avea nevoie de dadaceala.

      0
      0
      1. Cu respect te salut Brunoos,
        Da ai dreptate,actuala echipa de seniori a UTA-ei parca ar avea nevoie de dadaceala, mai ales in ideea in care lotul e cam bazat pe juniori, chiar si Hlistei a fost crescut de dl. Tisza, Petra declara ca a facut cel mai dur cantonament al sau… La juniori toti jucau de mancau pamantul si acuma nu mai stiu fotbal??? Sau pe parcurs or mai fi uitat… marii antrenori i-au stricat de tot cu sistemele de joc ale lui Peshte.. 5-4-1, 4-3-2-1,, 4-1-4-1 si totul sta in acel 1 din atac… Imobile-ul de Curtuiuș care bașca mai e și căpitan… Băi, despre ce vorbim? Despre orice doar despre fotbal nu: Nu dai gol nu câșyigi!
        Pe lângă Todea mai există și acest Vârf… care culmeas e și titular incontestabil și poate are salarul cat vreo 4 juniori…
        Propun un 11, ipotetic în gandirea unora desigur, dar extrem de realist: Bodea – Lazăr, Manea, Iuga R. Burlă – Iuga A., Buia, Prună, Hlistei – David Popa, Toma, pregătiți și, dirijați de Dl. Tisza..
        Hai UTA!

        0
        0
        1. Adevarat, n-ai ce juca altceva decat 4-4-2. S-a dovedit de atatea ori deja ca la UTA sistemele cu un singur varf sunt falimentare.

          0
          0
  3. Dacă este vorba despre a mai primi o șansă, atunci pentru cei care conduc administrativ echipa ar trebui să se pună în discuție acordarea a încă unei șanse.
    Responsabil pentru situație nu este Cristian Todea, ci cel sau cei care l-au adus pe Adrian Mihalcea, au dat peste cap lotul aducând jucători „cu experiență” și îndepărtându-i sau tratându-i cu cinism pe cei vechi (ca și pe cei rămași) , l-au încurajat pe Cristian Todea pentru a-l deruta, apoi, cu (și pe) Adrian Falub, au dat din nou peste cap lucrurile în iarnă cu „soluția low-cost” și au întreținut „telenovela” Florin Manea.
    Poate că sunt aceeași cu cei care au permis dezafilierea din 12 februarie 2015, au trimis echipa în exil afară din oraș și preferă să joace în albastru deși culorile ei, la care ținem declarativ atât de mult, sunt roșu și alb! Și atunci, întrebarea este dacă să mai primească Todea o șansă!? Sau poate este nevoie de (încă) un acar Păun?

    0
    0
      1. Nici acum nici in vecii vecilor..și-a închis toate ușile…nu zic că trebuia să se desfășoare la o parte, dar circul care l-am făcut la baraj , provocarea galeriei, și bucuria nereținută de la final, cu șampanie raderea mustatei de fericire și scandările anti-uta împreună cu jucătorii , astea nu se pot uita! Dacă totuși va ajunge măscăriciul asta la UTA, in veci nu mai calc pe stadion, poa’ sa joace-n champions league cu Barcelona!!

        0
        0
    1. Pai , in momentul de fata ar putea lua doar purici rămasi pe la Siria, dar sar descurcă foarte bine la pariuri, nu contest.

      0
      0
  4. Eu l-aș oferta pe Remus Strop..sau pe clujeanul care a fost îndepărtat de la U Cluj să-i facă loc lui falub..Marius Popescu

    0
    0
  5. Asa este.acum facuta schimbarea pana nu e prea tarziu.Todea a avut destule sanse le-a irosit pe toate.Nu are valoare pt.divizia B.

    0
    0
  6. Todea ar trebui sa antreneze prin liga 3-4 sa prinda vreo 2-3 ani experienta si dupa poate va fi ceva …

    0
    0
  7. Dupa cum se vede, cineva nu vrea sa fie UTA in liga 1.
    Deci e bataie de joc, nu se vrea performanta.
    Pacat de club, si pacat de suporteri

    0
    0
  8. Dacă nici acum, in ceasul al 12 lea nu îl readuce conducerea pe Roland Nagy, demonstrează că nu au nimic de a face cu fotbalul. Sa ai un antrenor valoros in Arad și care știe cu ce se „mănâncă” asta și să nu îl readuci înapoi.. Nu știu dacă ar accepta, dar sunt convins că dacă l ar dori, poate ar vrea și el sa se revanșeze pentru el, pentru UTA.

    0
    0
  9. Daca Popa nu e dorit se gasesc solutii mai bune decat Todea.Totul este sa se vrea schimbarea Se pare insa ca totul e falimentar la UTA. Echpa antrenor conducere strategie.

    0
    0
  10. Da sa vina orcine numa sa plece Todea odata!! Da cu tot cu conducere daca se poate.. sa minim (Gradinaru cu Meszar)

    0
    0
  11. Cu tot respectul care il port ca, fost jucator al UTA.-ei, TODEA, trebuie sa cam plece de la carma echipei,pt. ca se vede , nu merge echipa cu el. Sa vina un antrenor cu personalitate, cu nerv, cam cum este HAGI la Viitorul !!! Asata, cu cat mai repede, cu atat mai bine , pt. ca, UTA. deja a intrat in hora retrogradarii si la ce meciuri ii asteapta,este foarte greu de razbit in asemenea conditii !!! Sa ai 1-0 la pauza si dupa aia sa spui ca prin intrarea lui Mihalcea, Clinceniul a fost alta echipa dupa pauza ?! Pai cum dracu a zburdat ala pe teren, trecand ca prin branza de aparare si niciunul sa ii faca marcaj strict ! ? ATENTIE MARE CA, NE PASTE C-ul, daca se mai continua asa !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button