UTA Arad

Grădinariu, admis la cursurile Licenței A UEFA: „Să înțeleg și perspectiva antrenorului!”





Trei arădeni deținători ai Licenței B UEFA și-au depus candidatura pentru cursurile Licenței A, însă doar unul dintre ei a îndeplinit baremul, în urma probei scrise, teoretice și interviul susținut în fața membrilor comisiei. E adevărat, la limită. Este vorba despre Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”. Din păcate, Radu Anca și Flavius Sabău, antrenorii divizionarelor terțe Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova sunt nevoiți să-și încerce șansa anul viitor sau să conteste decizia școlii federale de antrenori până vineri.

„Oficialul” utist va începe cursurile la finalul lunii martie, dată la care ar trebui să aibă în buzunar și diploma în management sportiv, de la prima sesiune organizată Unversitatea Aurel Vlaicu în colaborare cu Federația Română de Fotbal. „Fiecare își clădește cariera cum crede de cuviință. Nu știu dacă o să îmbrățișez vreodată cariera de antrenor, doar că am realizat că trebuie să am dimensiunea completă a fenomenului. Ca și conducător de club, trebuie să înțeleg și perspectiva antrenorului, cu scopul de a-i sprijini cât pot de mult activitatea”, a precizat Grădinariu.

Ultimul arădean care a intrat în posesia Licenței A UEFA a fost Cristian Păcurar, antrenor secund al echipei fanion a Aradului.









13 comentarii

  1. Daca va fi si Dansul la nivelul Domnului Todea,, pe care il supervizeaza, cred ca mai bine ar fi sa-si economiserasca banii !

    0
    0
  2. Ca și conducător de club este aproape de limita de jos…ca și antrenor, vrea să demonstreze că se poate mai mult. :)))
    Todea + Codru nu fac nici cât jumătate din mustăcioara lui Nea Popică, trezit la 4 dimineața, după un chef de trei zile.
    Amatori cu impresii profesioniști, dar fotbalul nu iartă, din păcate pentru noi.

    0
    0
  3. Ce oameni…plini de hârtii ,dar practică p@la ! Ce vremuri ne asteaptă ,cica vrea sa candideze Lupescu la FRF un gunoi de om care nici nu a bagat in seama Liga II-a cînd lucra cu Sandu la frf….

    0
    0
  4. si a luat licenta pt ca stie ca din vara ….va spune pa „carierei de manager sau director” …..sunt curios unde in arad va antrena sau va manageria?..suntem satui de tine …………pt ca are ” o vasta cultura fotbalistica” …..el doar la ” semnaturi ” se pricepe……..doar nu credeti ca-l tine soany pt altceva?…. in ungaria si tu din vara nene crang
    .

    0
    0
  5. Ar fi culmea după ce ai distrus frumosul proiect cu incompetenta ta, să te văd antrenor principal!!! Nu mai bine te întorci tu in birturi sa strangulare monezile de 50 de bani, că doar acolo ești bun!

    0
    0
  6. La cat ii de nesimțit si asta ..poate o sa faca schimb cu Todea de funcții!! Numai sa nu ne scapam de ei…

    0
    0
  7. Adica Codru este bun,acceptat si in paralel Anca,nu?Foarte interesant!
    Adica asta nu stie fotbal,dar Gardinaru este Klopp,sau Fergusson?Fain!
    Pacurar cu CV imbunatatit,are licenta,dar Radu nu ?Excelent!
    Nu va trece saptamana,cand vom fi surprinsi de schimbari..

    0
    0
    1. Deci iar am avut dreptate aseara cand scriam ca nu va trece saptamana si vom fi surprinsi de schimbari!Pt. inceput,este Ionut Popa!Mai urmeaza!

      0
      0
      1. Ce revelatie ai avut! Nu va trece saptamana si vom avea schimbari. Colosal?. Mai, omule, sa zicem, in ceea ce te priveste, schimbarile cred ca sunt din 10 in 10 minute. Sanatate multa!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button