UTA Arad

Utiștii au trecut pe la casierie, Ionuț Popa poate pregăti (și) mai bine meciul cu Hermannstadt





La finalul săptămânii trecute, când a preluat șefia staffului tehnic utist, Ionuț Popa spunea că unul dintre aspectele importante ar fi achitarea unui salar pentru jucătorii săi. Iar conducerea clubului „roș-alb” a făcut un efort, iar, ieri, jucătorii au trecut pe la casierie. Fie că vorbim despre fotbaliștii care au apărat culorile clubului și în tur, fie că ne referim la achizițiile iernii, toți au plecat cu un salar din Calea Victoriei.

Având la dispoziție fotbaliști ceva mai mulțumiți, „Mister” poate pregăti (și) mai bine meciul cu Hermannstadt. Chiar astăzi a programat două ședințe de pregătire, după-amiază chiar un joc în familie pe „Șega”, în care se va lucra mult în special pe partea tactică. Probabil, însă, antrenamentul de sâmbătă dimineața, de la Șiria, va și mai important din punct de vedere al partiturii tactice pe care Popa i-o va pregăti lui Pelici.

Duminică, Burlă și Stahl, poate cei mai bine cotați juniori arădeni vor fi spectatori, ambii fiind în revenire după accidentările suferite în urmă cu câteva săptămâni.









4 comentarii

    1. cica cotat bine :)))
      el are 100 kg la 1,80 m , la 22 ani :)))
      kilele in coteaza cred , ca in rest , pamant de flori….

      0
      0
  1. 1–0. UTA 11m Manea min. 93 Din min.75 Sibiul in 10. UTA :::Bodea –Polgar,,Manea ,,Roșca ,,Dinculescu –- Pruna,,Tănase,,JORZA,,Hlistei–Buia ,,D.POPA .

    0
    0
  2. Pe Todea nu l-am auzit să spună ceva despre salariile jucătorilor…băiatul era mulțumit că-i principal la echipă…ca jucător, tot respectul, dar ca antrenor, unul care pune interesele personale mai sus de cele ale clubului, nu-mi inspiră acest sentiment.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button