Liga a 3-a

Juniori de soi în Lipova – Cermei, ambii debutanți în Liga 3-a! Rusu: „Vreau să cresc pentru Liga 1” v.s. L. Bodri: „Meritam mai mult, am avut meciul în mână”





Între atâția jucători experimentați angrenați în primul derby arădean al primăverii în Liga 3-a, doi juniori au furat privirile vinerea trecută.  Și vorbim despre jucători de 17, respectiv 18 ani.

Denis Rusu a intrat în luptă pentru Lipova în startul reprizei secunde și a dat un imbold important atacului echipei sale din postura de mijlocaș stânga. Au fost primele minute oficiale bifate în Liga 3-a de fotbalistul acontat de FC Botoșani. „Mă bucur de acest debut, aici, la Lipova, regret – totuși – că nu am câștigat. Eu zic că am fi putut, deși am întâlnit o echipă la fel de bună, ce ne-a pus și ea probleme. La pauză, domnul antrenor mi-a spus să intru cu încredere și să fac tot ce știu mai bine. Am jucat fără teamă, cred că m-am descurcat binișor pentru primul meci, dar știu că pot și mai mult. M-am acomodat la Șoimii, colegii m-au primit bine, m-au ajutat să mă adaptez. Sper ca domnul antrenor să apeleze cât mai des la mine, căci vreau să cresc în joc și să pot face față mai târziu la clubul de primă ligă de care aparțin, FC Botoșani. Bineînțeles, sper ca prin evoluțiile mele din acest retur să ajut și Lipova să termine cât mai sus în clasament”, a spus fotbalistul de bandă, poreclit „Gaúcho” după celebrul fotbalist din anii ’80-’90.

Cealaltă surpriză deosebit de plăcută a venit din partea lui Luca Bodri. Utilizat în banda dreaptă, unde a făcut tandem cu fratele geamăn, Toma, fotbalistul împrumutat de la UTA a fost implicat în majoritatea fazelor periculoase ale Cermeiului. De altfel, L. Bodri este cel care i-a pus pe tavă mingea lui Ianc la golul de 0-1, după ce a driblat tot ce i-a ieșit în cale pe partea dreaptă, dar a irosit de puțin și cea mai clară fază de gol din repriza secundă. „Ca debutant în Liga 3-a, nu pot decât să mă bucur pentru prestația mea, dar și a întregii echipe. Cred că am fost mai buni azi, am meritat victoria, am avut meciul în mână. Din păcate, chiar eu am ratat acea ocazie pe final, cu capul, rămân cu acea pasă de gol ce-mi dă încredere și putere de muncă. Chiar dacă concurenșa juniori e foarte mare, sper să joc cât mai mult în acest retur la Cermei, indiferent pe post. Sigur, prefer să joc pe stânga, dar cred că m-am descurcat și în cealaltă bandă, alături de fratele meu. Jucând împreună de mici, ne completăm bine, deși poate nici el nu e chiar fundaș dreapta de meserie. Dar, repet, evoluăm acolo unde este nevoie de noi, sperănd să terminăm în primele patru-cinci echipe ale seriei. Am pierdut două puncte azi, trebuie să ne revanșăm neapărat cu Craiova, care nu mai e echipa de speriat din tur”, a menționat Luca Bodri, la finalul derby-ului de la Pîncota, încheiat la egalitate: 1-1.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button