UTA Academie

Au defilat în Cetatea Unirii chiar și în zece oameni: Alba Iulia – Under 19 1-6





„Roș-albii” au fost puși în gardă de victoria cu 11-2 a „uniriștilor” împotriva celor de la Dacia Orăștie și au deplasat tot ce au avut mai bun la Alba Iulia. L-au adus de la Călărași și pe mijlocașul Lezeu, care nu a prins lotul de 18 în meciul dintre Dunărea și UTA, iar meciul părea să fie unul cât se poate de simplu după un prim sfert de oră cu două goluri în poarta adversă.

Au marcat Nagy și R. Petcuț, după care Cocean a văzut cartonașul roșu, astfel că „roș-albii” se vedeau nevoiți să joace în zece oameni timp de 70 de minute. Dar, s-au descurcat excelent, marcând alte patru goluri după pauză, prin același Nagy, Lezeu și Roșu (2). Gazdele au încercat să revină în joc după un penalty transformat la 0-3. „Sincer vă spun că ne era puțin frică de acest meci. Echipa nu se antrenase deloc pe iarbă, iar efectivul era și el redus din pricina accidentărilor. În plus, adversarul s-a reorganizat în iarnă și avea moral după victoria clară din etapa precedentă. Am mai și rămas în zece încă de prin minutul 18-19, însă băieții s-au mobilizat, au făcut un meci bun și au câștigat cât se poate de clar”, a spus Mihai Petcuț, antrenor al UTA-ei Under 19 alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi, după Unirea – UTA 1-6.

Creța – Savin, Sabău (65 Roșu), Onuțan, Frai – Nagy, Curta, Lezeu, Cocian, Țuța – R. Petcuț (73 Stan) a fost echipa utilizată de arădeni în Cetatea Unirii. „Roș-albii” au maxim de puncte după 9 runde disputate în seria a 8-a a Campionatului Național Under 19.

Un comentariu

  1. Mai lasati-ne cu u19. asta ca astia n-au nici un obiectiv..campionat de 2 lei..ciuri buri..atatea figuri ..interviu..mobilizare.etc..ce dracu sa fim seriosi , asta-i campionat? ei saracii nu pot lega 2 pase..sint pe primul loc..cu cine?astea sint echipe? si daca iei campionatu asta de 2 lei pe ce loc termini ? pe locul 21 pe tara….e performanta ai?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button