Handbal

Curajul nu a fost de ajuns în fața „zidului” de pe Bega: Crișul Chișineu Criș – SCM Timișoara 27 – 38. plus FOTOEtapa a 24-a a Diviziei A la handbal feminin (seria de Vest) a programat duelul dintre Crișul Chișineu Criș și viceliderul SCM Timișoara. Chiar dacă au jucat în Polivalenta arădeană, șansele gazdelor într-un rezultat bun erau scăzute încă din start, ținând cont de bugetul formației de pe Bega, construit pentru transferuri scumpe, inclusiv din rândul jucătoarelor străine.

De altfel, timișorencele au pus 11 goluri (27-38, după 11-18 la pauză) între ele și „alb-albastrele” Floricăi Boldor și Mihaelei Cherecheș grație taliei și experienței competiționale superioare. Curajul echipei de pe Crișul Alb și forma bună extremei Iuga sau interului Petruse nu au fost de ajuns pentru a emite pretenții la vreun punct, dar atâta timp cât și Universitatea de Vest,  cealaltă echipă a orașului vecin a pierdut (31-38 cu Baia Mare), Crișul rămâne pe locul 10.

Contra SCM-ului au jucat și au marcat: Petruse 6, Iuga 6, Puț 4, Boldor 3, Mîrcă 2, Haidu 2, Vartolomei 2, Lucușa 1, Morariu 1, Corha, Călin, Salata.

Următorul meci al fetelor de la Crișul e programat la Reșița, pe 28 aprilie.

 

GALERIE FOTO de la PARTIDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button