Fotbal judetean

Nemiloși cu copiii „vameșilor”: Victoria Nădlac – Crișul Chișineu-Criș 1-11





După 8-0 cu Săvârșinul, liderul campionatului s-a deplasat și la Vamă pentru un antrenament cu public, între care și handbalistele Crișului venite direct de la meciul cu Timișoara. Atâta timp cât diferența de experiență și valoare a fost de la cer de la pământ între combatante, deznodământul nu putea fi decât unul: o goleadă „alb-albastră” pentru încă trei puncte pentru un titlu de campioană ce nu mai trebuie scăpat în acest sezon.

Oarecum, jucătorii Crișului și-au împărțit frățește reușitele, după cum urmează: Gâlcă (min. 24), Cigan (30), Drăgan (33), Fl. Lazăr (42 și 49), Modan (52 și 75), Mihai (61 și 90), Covaci (70) și Piț (78). Pentru echipa de copii a Nădlacului a înscris la 0-10, în minutul 80, Lasc profitând de relaxarea experimentatului Lazăr. „Este clar că astfel de meciuri nu ne ajută prea mult în dorința noastră de a progresa și a fi cât mai pregătiți pentru etapa viitoare a sezonului nostru. Dar, mai e mult până acolo, mergem pas cu pas, ne luăm punctele și încercăm să o facem la modul cât mai profesionist. I-am felicitat pe copiii Nădlacului pentru că încearcă să joace, dar azi au dat de o echipă la o altă categorie. Asta e, vor veni și meciurile tari pentru noi, deocamdată le mulțumim fetelor de la handbal că ne-au susținut din tribună”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Formații:

Nădlac: Pătean (61 Tufa) – Nagy, Lasc, Sinkovicz, Taloș – D. Caba (52 Boca), Bogoș (51 Fl. Bondea), M. Bondea, Covaci (5 C. Bondea) – Mocriș, O. Bozian.

Crișul: Mucha – Pavel, Lazăr, C. Maghici (76 A. Mihai) – Al. Drăgan (46 Ciornei), Gîlcă (46 Covaci), Ember, Tomuț – Piț,  Modan, Cigan (46 Clej),

Arbitri: Daniel Burcă – Mihai Stanciu, Sergiu Mona.

Observatori AJF: Mircea Bondar, Romulus Babău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button