Rugby

Scenariu negru în Joia Mare: Rugbiștii arădeni s-au deplasat la Buzău pentru…53 de minute de joc și 92 de puncte încasate





În Joia Mare, CS Universitatea Aurel Vlaicu Arad s-a dus ca mielul la tăiat pe terenul liderului Diviziei Naționale. Scenariul a fost, însă, mai negru decât se anticipa și asta pentru că SCM Gloria Buzău i-a dus pe arădeni în postura de a se retrage de pe teren cu 27 de minute înainte de ultimul fluier. În acel moment scorul era 92-0 (cu nu mai puțin de 14 eseuri reușite) pentru gazde, iar motivul abandonului a fost…accidentarea în masă a „studenților”.

Rămași singuri pe gazon, elevii lui Costică Merșoiu și-au terminat „antrenamentul” cu alergări. În schimb, arădenii vor fi – probabil – sancționați de Comisia de Disciplină a Federației Române de Rugby cu meci pierdut la „masa verde”, plus amendă.

CS UAV Arad își rămâne pe ultima poziție (8) a clasamentului cu un singur succes în cele 10 partide susținute în acest sezon, iar La finele săptămânii, băieții lui Marian Grindei au o nouă deplasare lungă, de risc maxim. „Stundenții” vor juca în „fieful”, formația de pe locul 4 în ierarhia eșalonului secund al sportului cu balonului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button