UTA Arad

Utiștii s-au obișnuit cu idee ca vor juca cu Poli tot la Șiria: „Era o altă emulație, dar nu depinde de noi”





Deși lucrările de renovare a stadionului „Motorul”, respectiv partea de montare a gazonului sintetic, avansează este clar că acestea nu vor fi finalizate până pe 25 aprilie, atunci când e programat un nou episod din derby-ul Vestului. UTA o va întâlni pe ASU Poli tot la Șiria, spre dezamăgirea antrenorului principal al  „roș-albilor”. „Ne-am fi dorit să jucăm și noi la Arad, era un super prilej să fie inaugurat terenul <<Motorul>>, o emulație a suporterilor, a arădenilor, un moment bun. Dar, nu depinde de noi, nici măcar nu știm exact termenii prevăzuți pentru finalizarea gazonului, alții vă pot da detalii în acest sens”, a menționat Cristian Todea.

Există, totuși, șanse ca măcar unul-două meciuri, cele cu Ripensia și Brăila, s-ar putea – totuși – disputa în Aradul Nou. „Pentru noi nu va fi nicio problemă să ne adaptăm la suprafața sintetică. Am mai jucat la București, cu Metaloglobus, pe un asemenea gazon, ne-am și antrenat în câteva rânduri pe Șega, nu va fi niciun deranj să trecem de pe iarba naturală pe cea artificială. Mai ales că acest teren se face în Arad, unde ne dorim să revenim cu toții cât mai repede. Dar, repet, nu depinde de noi data la care vom putea să jucăm un prim meci oficial pe Motorul”, a adăugat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.









8 comentarii

  1. O intrebare cred ca de bun simt,daca tot faceti un articol in speta despre Motorul de ce nu postati si poze sa vedem si noi cei din „alte zari” starea terenului. Oricum eu de cate ori scrieti despre starea stadioanelor ii”umplu frigiderul ” primarului :))

    0
    0
    1. Intra pe site-u uta arad. Intra la forum, apoi la stadionul motorul si vezi acolo poze postate de suporteri

      0
      0
      1. Si te mai ia si durerea de cap!!!Am fost in scurta vizita si m-au luat nervii!
        Sincer,ma predau in fata acestei degringolade!Biata „pisica moarta” a putrezit fiind tot aruncata in „curtea vecinului”!
        Pai tu Luciane,sau Caline,ati fost pe acolo?Terasament de cale ferata se numeste!Bolovanii, piatra sparta, enormi, isi arata hidosi coltii!
        Erau 2 muncitori si unul cu un compactor,cu tigara si paharul de cafea.Posibil ca nepriceputi,pusi sa execute doar,dar zicea unul dintre ei,probabil mai breaz, ca s-a cam exagerat cu sortimentul de marime a pietrei concasate si s-au cam inaltat cu nivelul proiectat.Cica ar urma griblura,pietris tip sort 3 si nisip,ca ultim strat,dar asta ar insemna minim 10 cm peste nivelul gandit in proiect.
        Si tot „expertul”,cu tigara in coltul gurii,spune cu un aer maxim(superioritate) de diriginte de santier,ca rigolele de pe laterale nu sunt montate,pentru ca nu se stie cat vor mai fi nevoiti sa se inalte?Si ca proiectul este un fel de ciorna,care va fi trecut pe curat,in functie de cum iese treaba!Excelent!Prima data se face lucrarea,apoi adapteaza proiectul,in functie de cum va iesi!Ca la noi,la nimeni!
        Si inca ceva,pe la colturi,(neconfirmat),ca cica nu se pot racorda la canalizarea pluviala si s-ar dori o inovatie mondiala,de a capta apa de ploaie in niste bazine de dimensiuni mari….Asta ar fi cea mai tare!Si asa UTA nu a avut niciodata sectie de polo sau inot!Poate vor ajuta riveranii cu gradini din jur,cu hidrofoare ca sa-si irigheze cu apa gratuita,gradinile!
        Si inca ceva va rog suporteri ai UTA-ei,sa intelegeti!Totul este gandit in cele mai mici amanunte!
        Subiectul Motorul este acum facut,ca sa ne abata atentia de la Stadionul UTA,Neuman!
        Satirizeaza si @Pelin,foarte corect,ca de aproape 17 luni,se joaca Falca cu un fel de-a groapa cu nisipul copiilor de la strand!Nu cred ca era nevoie de mai mult de 3-4 luni,daca se vroia readucerea echipei in Arad!
        De rasu-plansu!

        0
        0
    1. Nu @Pelin,nu suntem foarte pretentiosi!Iar ne-a luat pe nepregatite clima!Cum cred ca doar noi doi prevedeam….
      Doar spuneau ca au nevoie de timp frumos,minim 10 grade,dar Dumnezeu ii intelege probabil ca timp frumos au,balastiere si cariere,in judetul Arad,la greu!Acum nu au griblura si nisip!Galatenii asteapta linistiti!
      Probabil ca dupa si inainte de Paste,le-a cazut greu macarea!
      BANC valabil:
      „Vine tiganul sa lucreze.Spune angajatorului ca nu se poate apuca,pentru ca este mort de foame!Ii da patronul sa manance pe saturate,ca sa prinda puteri si apoi spune tiganul ca acum sunt satul,ma odihnesc,nici mama nu ar lucra cu burta plina!”
      Cam asa si la noi!
      Nu este tenta rasista,pentru ca nu sunt rasist din principiu,dar vorbele,adevar graiesc!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button