UTA Academie

Încălzire pentru derby cu o altă echipă din Oradea: UTA Under 19 – Luceafărul 5-0





Echipa de tineret a „Bătrânei Doamne” a bifat cel de-al zecelea succes stagional din tot atâtea încercări în fața codașei Luceafărul Oradea. Pe terenul din Sânnicolau Mic, elevii lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi s-au impus cu un clar 5-0, după 2-0 la pauză

În mare formă, Andrei Țuța a reușit „tripla”, iar colegul său, Călin Gruiescu – „dubla”. „Roș-albii” și-au mai trecut în cont și trei bare, dar au și irosit un penalty prin Raul Petcuț la scorul de 2-0. „Nu am avut probleme în fața celor de la Luceafărul, scorul putea fi și mai mare. Până la urmă, rămânem cu o bună repetiție înainte de cel mai greu meci al returului pentru noi. Etapa viitoare ne deplasăm la Oradea, pentru a întâlni LPS-ul, echipa de pe locul 2 ce a pierdut doar partida din toamnă cu noi”, a menționat Costel Bogoșel.

Creța (75 Debre) – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Țuța, C. Popa, Lezeu (46 Curta), Gruiescu –  Nagy, R. Petcuț a fost echipa utilizată de UTA Under 19 contra „luceferilor”.

Un comentariu

  1. Juniori talentați dar dacă nu avem un antrenor care să îi ajute să facă trecerea la seniori se pierd şi ei …….ca mulți alții…..care au jucat finala cu Viitorul lui Hagi…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button