UncategorizedUTA Arad

Prună s-a deblocat în Liga 2-a: „Am așteptat mult acest gol, era și mai frumos dacă obțineam ceva de pe urma lui”



Singura pată albă a dimineții meciului de la Șiria cu Snagovul a fost reușita frumoasă a lui Victor Prună. Acesta l-a învins pe Anca Trip cu un șut cu efect, cu stângul, de la 14 metri lateral dreapta pentru primul său gol în Liga 2-a. „Am așteptat mult acest gol, această zi, era și mai frumos dacă obțineam ceva de pe urma lui. În fiecare zi mă trezeam și mergeam la antrenamente cu gândul că la finalul săptămânii avem meci și poate voi reuși să sparg gheața. Îmi doream să marchez de fiecare dată când intram pe teren, iar azi în sfârșit acest moment. Știam că ce este al meu e pus deoparte, sper ca de acum să mai dau și alte goluri pentru UTA”, a spus Prună după confruntarea cu Snagovul.

Mijlocașul de 20 de ani intrase pe teren la pauză în locul lui Stahl și readucea speranțele într-un rezultat pozitiv în tabăra „roș-albă” cu golul de 1-2. „I-am simțit pe băieți cu multă dorință de a întoarce meciul, dar, din punct de vedere fizic, nu am fost la înălțimea adversarilor noștri. Cu toate că ei au jucat și joi și în urmă cu o săptămână au fost mai proaspeți. Trebuie să mergem mai departe, să ne pregătim bine pentru că ne așteaptă meciuri grele, cu Pandurii, ASU Poli, mai vine și Ripensia și orice punct contează. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”, a adăugat tânărul utist.

Odată cu refacerea lui Dinculescu și revenirea lui Burlă printre convocați la un meci oficial, Victor Prună și-a reluat poziția de mijlocaș de bandă. „La antrenamente am fost folosit mai mult ca extremă stângă, azi am început pe dreapta, mă descurc oriunde. Important este să fiu cât mai util pentru echipa mea. Trebuie să rămân concentrat, iar munca mea să primeze în viitorul apropiat”, a concluzionat tânărul utist.









3 comentarii

  1. Nu înțeleg de ce nu joacă cine merită,la Călăraşi nu a trecut nici un adversar de Prună(ca şi fundaş stânga) ,a jucat fără frică şi determinare 100% . Şi astăzi a intrat bine pe teren cu gol…….

    0
    0
  2. @Bebe… Nu trebuie să întelegi de ce nu joaca cine merita… Ai cumva impresia vagă ca la UTA de acum se merge pe merit? Primează meritocrația? Sau mediocritatea care are la baza anumite interese de culise?
    O minima analiza scoate in evidenta urmatoarele:
    1. Dinculescu nu joaca 3 meciuri ca este accidentat si azi intra titular ca fundas stanga unde , bine ai zis, Prună a fost parfum!
    2. Prună este antrenat ca extremă stângă și azi joacă pe dreapta (reiese din articol) unde, culmea, dă și gol… și ce gol!
    3. Prună este rezervă de fundaș stânga dar a demonstrat că poate fi titular incontestabil acolo.
    4. Prună este rezerva lui Stahl (reiese din articol) dar poate fi titular și acolo oricând… azi a demonstrat asta!
    Angelo Iuga nu a prins nici macar lotul azi, dar îi dăm înainte cu impotentul de Curtuiuș, cu ineficientul și inconstantul de Hlistei, cu întreaga linie de mijloc care este scoasă din joc cu veșnica angajare a vârfului și cu veșnica minge a 2-a! Dar avem 3 antrenori… unul mai praștie ca celălalt!
    Da este rușinoasă înfrângerea… este dureros rezultatul… Este si mai jenanta însă lipsa de viziune și o anumită doză de obiectivitate a antrenorilor!
    Băi, faci un meci bun, joci și în următorul, dacă nu….. tușa! Dar unii trebe să fie mereu titulari indiferent de forma în care se află și de contribuția lor în economia jocului!
    Am scris despre Prună acum pentru ca despre el este articolul,!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button