Pariuri sportive, gaming și casino

Merită să cumperi ponturi sigure la pariuri de pe Facebook?





Cine se inspiră din ponturi bune la pariuri de pe Internet știe că acestea sunt de două feluri ca și accesibilitate: gratuite și pe bani. Pe cele gratuite le găsiți mai ales pe site-urile care scriu despre casele de pariuri online și care oferă informații de încredere din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, pe asemenea platforme scriu experți cu notorietate în domeniul sportului, jurnaliști sau foști sportivi despre care nu există niciun dubiu că nu s-ar pricepe la ce au de analizat. În al doilea rând, aceste site-uri nu au niciun interes să falsifice performanțele tipsterilor, iar cei care sunt pe minus o perioadă mai lungă de timp își pierd dreptul de a posta.

 

Două tipuri de ponturi pe bani

 

Ponturile pe bani se împart și ele în două categorii: 1. „ponturi sigure” pe cote mari, despre blaturi; 2. ponturi care pot fi cumpărate la pachet, contra unui abonament lunar, pe cote realiste.

Dacă sunteți în căutare de ponturi 100% sigure, ați găsit exact ce căutați. În acest articol vă vom oferi cel mai tare pont, care vă va ajuta să fiți pe plus la pariuri de acum înainte. De fapt, vi-l spunem chiar acum: nu există pariuri sigure. Nu dați niciodată bani pe așa ceva, pentru că sunt bani pierduți.

 

Modul de abordare

 

Dacă sunteți înscriși în diverse grupuri de pariori pe Facebook, mai devreme sunt mai târziu veți primi un mesaj de genul: „Am un pont sigur. Te interesează?” sau „Am aflat de un blat. Vrei să faci bani garantat?” sau „Un croat mi-a spus de un blat din campionatul lor. Te interesează?” sau „Am un prieten fotbalist care mi-a zis de un aranjament. Dacă vrei să îți spun despre ce e vorba, anunță-mă” etc.

În cazul în care vă arătați interesul, aflați care este prețul pentru informația care vă poate „îmbogăți”. Tariful variază de la câteva sute de lei la câteva sute de euro, depinde cât de mare este cota și cât de mult simte că poate întinde coarda vânzătorul. Principiile comerțului funcționează perfect în această înșelătorie: cu cât e prețul mai mare, cu atât cumpărătorul crede că produsul este mai de calitate.

 

Nici angajații clubului nu știu de blaturi

 

Treburile stau cam așa: nu știe nimeni despre blaturi în afara celor care le plănuiesc și celor care le execută. Am vorbit cu un ziarist de sport care știe multe despre blaturi, parior la rândul lui. Era supărat că află despre aranjamente numai după ce au loc. Înaintea meciurilor, își sună foști colegi din presă care sunt ofițeri de presă pe la cluburi din liga secundă și îi întreabă dacă va fi blat. Ei îi răspund fără excepție că nu au nicio informație și cu siguranță sunt sinceri, chiar dacă respectivul meci se dovedește suspect. Nici măcar angajații clubului sau persoanele din anturajul jucătorilor nu cunosc asemenea detalii.

Cu atât mai puține șanse să știe de meciuri trucate le au tot felul de indivizi care mai sunt și dispuși să le împărtășească oricărui necunoscut de pe Internet. Ce simplu ar fi pentru autorități să îi prindă pe aranjori dacă acești oameni chiar ar fi în legătură cu mafia pariurilor!

 

Pariorii adevărați nu cad în plasă

În cel mai fericit caz pentru cei care cumpără ponturi, cei care se laudă că știu de blaturi încearcă să furnizeze sunt bine intenționați și încearcă să interpreteze foarte bine statistica sau cunosc detalii despre relațiile despre echipe, despre diverse datorii din trecut etc. Din când în când, mai nimeresc câte un rezultat și se folosesc de întâmplare pentru a-și face publicitate. Sunt mulți păcălici care le cad în plasă.

Nu credem că cei care cumpără ponturi sunt pariori constanți, pentru că aceștia își dau seama despre ce e vorba și frecventează site-uri pe care se scrie despre această înșelătorie. În plus, ei discută cu alți pariori pe forumuri cum este cel al comunității pariorilor din România.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button