Fotbal judetean

Barele au limitat proporțiile scorului, VI-FE a amânat victoria pentru „Duși”: Crișul Chișineu-Criș – Victoria Felnac 3-0





Familia Victoriei Felnac a suferit o pierdere importantă în săptămâna premergătoare deplasării de pe terenul liderului. Dușan Momir, emblema echipei în ultimii 50 de ani, a plecat la cele veșnice, slujba de înmormântare fiind ținută chiar pe terenul ce ar putea să-i și ia numele. „Am încercat din răsputeri să-i dedicăm un rezultat bun lui Duși, dar diferența dintre noi și adversar a fost prea mare. O vom lua de la capăt miercuri, cu Ineul, o altă echipă importantă a campionatului, sperăm ca Duși să fie mândru de noi și să se odihnească în pace. Cât timp a trăit, nu cred că a ratat 4-5 meciuri ale Victoriei Felnac”, a transmis Oliver Felnacichi, președintele felnăcanilor.

Trecând la partida din această dimineață, să spunem că  „alb-albaștrii” au stăpânit autoritar ostilitățile, însă Zeița Fortuna nu i-a prea ocrotit azi din moment ce au lovit barele de nu mai puțin de șase ori. Însă, gazdele au „produs” și golurile ce au adus alte trei puncte în clasamentul Ligii a IV-a Arad.

Primul dintre ele a venit cum nu se putea mai bine, la ultima fază înainte de pauză, când Cigan a marcat cu capul de la colțul lung după centrarea de pe dreapta a lui Piț. Golul siguranței s-a lăsat destul de mult așteptat, mai precis 77 de minute. Atunci, Modan a recuperat un balon la marginea careului și a trimis frumos cu exteriorul la colțul lung. În fine, Cigan a realizat „dubla” cu trei minute înainte de ultimul fluier, beneficiind de o minge revenită în 5 metri din transversală. Oaspeții au avut un singur șut mai periculos, marca Onețiu, rezolvat – însă – de Mucha în prima repriză.

Crișul face 7 din 7 înainte de derby-ul returului, din intermediara de la Sântana. „Am controlat partida de la un cap la altul și chiar dacă golul de 2-0 a venit spre final nu am avut cu adevărat emoții în fața unei echipe ce a fost preocupată mai mult de apărare. Au vrut, probabil, să limiteze proporțiile scorului și au reușit, dar asta și pentru că am ratat destul de mult, țintind și bara de șase ori. Sunt mulțumit de implicarea băieților, dar și de joc în ansamblul său”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

În ciuda eșecului la scor de neprezentare, președintele Felnacului a fost mulțumit de prestația jucătorilor în „alb-roșu”. „Determinarea și disciplina tactică au fost mult mai bune decât în partidele precedente. Până la urmă, era greu să rezistăm în fața celei mai bune echipe din serie, dar i-am felicitat pe băieți pentru jocul de la Chișineu Criș. Alții sunt adversarii împotriva cărora trebuie să facem noi puncte”, a menționat Oli Felnacichi.

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei (46 Teședan), Al. Pavel, Fl. Lazăr, Tomuț – Clej (46 Drăgan), Ember, Gîlcă (57 Al. Mihai) – Piț (57 Covaci), Cigan, Modan.

Felnac: Dolga – Baroti, Rotar, Vidican, Sabău – Onețiu, Adam – Fl. Trifan, Gyebnar, P. Bogdan – Geanîm (89 Kașa).

Arbitri: Mircea Ardelean – Andrei Pîslaru, Gabriel Hărduț.

Observatori AJF: Leontin Buda, Marcel Buda.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button