Fotbal judetean

„Satelitul” – sacrificat din nou, iar experiența a vorbit de la sine: Victoria Zăbrani – UTA II 7-1





Pentru a doua rundă consecutivă, Zăbraniul reușește să marcheze șapte goluri, în timp ce UTA II, sacrificată din nou pe „altarul” competițiilor mai importante, a pierdut la scor mare. Primele trei formații ale „roș-albilor” au avut deplasări pe linie, cu juniorii mari și mici în postura de a disputa derby-uri la Oradea și Cluj. Nici Irimia nu a avut la dispoziție tot lotul, dar s-a descurcat bazându-se pe experiența și forța superioară a elevilor săi.

Cum Cl. Filip a deschis rapid tabela, după numai 4 minute, iar Măgulean a făcut 2-0 după 22 de minute, gazdele au slăbit puțin ritmul și au plătit. În minutul 23, Stan a primit un cadou de la Șoltesz și și-a readus formația în joc. Iar UTA II a rămas în „cărți” pentru tot restul primei părți, având alte două situații de gol prin Stan.

Lucrurile s-au schimbat total la reluare, iar Zăbraniul a „defilat” până la final. Zele a ieșit la „catedră” cu două „assituri” pe capul lui Francescu (minutele 49 și 77), dar și cu un gol al său (min. 65). Măgulean a reușit și el „dubla”, în minutul 60, iar rezerva Bruț a închis tabela cu 2 minute înainte de final. „O simplă repetiție pentru meciurile care vor veni, sunt mulțumit de maniera serioasă în care băieții noștri și-au tratat adversarul”, s-a limitat să spună antrenorul Cristian Irimia.

Silviu Francescu a revenit pe gazon după cele patru etape de suspendare cu o „dublă” ce-i redeschide apetitul pentru fotbal. „Regret enorm ce s-a întâmplat la finalul partidei cu Păulișul, nu o să mai reacționez niciodată la provocări, mai ales că nu-mi stă în caracter. Am 33 de ani și până acum nu mi s-a mai întâmplat să fiu suspendat atât de drastic. În meciul de azi nu am avut nicio problemă în fața unei echipe de copii, pe care – totuși – am băgat-o noi în joc la 2-1. În a doua parte, însă, am existat doar noi pe teren și a ieșit scorul care a ieșit. Sper să terminăm în primele patru echipe ale seriei”, a menționat fotbalistul, care a mai îmbrăcat și tricoul celor de la Ineu și Sebiș.

Pe banca „satelitului” utist a stat în premieră Mircea Aslău, antrenorul grupei 2002-2003 a „roș-albilor”. „Sigur, nu îi cunoșteam foarte bine pe toți jucătorii, nu ne-am dus chiar cu lecțiile făcute la acest meci, dar chiar și așa mă declar destul de mulțumit, mai ales de prima repriză. Până la urmă, diferența s-a făcut pe greșeli personale și pe știința jucătorilor echipei gazdă de a juca meciuri de acest nivel. Am și avut în poartă un băiat de 2002, care cred că a debutat în Liga 4-a, miza era prea mare pentru el. Dar, și cu astfel de meciuri te călești ca fotbalist și aici vorbesc despre majoritatea jucătorilor care au evoluat azi”, a menționat fostul mijlocaș al Campioanei Provinciei.

Formații:

Zăbrani: Soltesz – Cl. Filip, Hodan (81 Țigănașu), Edu, Topai – Francescu – Ungur (73 Bruț), Zele, Gherghel, O. Filip (61 Goț) – Măgulean.

UTA II: Iucie – Țîrlea (81 Găină), D. Lazăr, Țăndău, Răzban – Vulturar, Al. Bodri (72 Rîpaș) – Hațegan (Cornean), Sorato, Obrad (73 Căciulă) – P. Stan.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Sergiu Burcă, Paul Ardelean.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button