Fotbal feminin

Ambele echipe de fotbal feminin ale Aradului au pierdut în deplasarea: AC Piroș Security spune adio promovării!A fost zi neagră pentru pentru fotbalul feminin arădean. Atât AC Piros Security, cât și CS Ineu au pierdut departe de casă, confirmând startul modest de retur. Din păcate, pentru „leoaice”, înfrângerea de la Odorhei coincide cu spulberarea viselor promovării în elită, distanța de primul loc acum de 11 puncte.

Au căzut fizic și au pierdut dublul avantaj

Și, totuși, ACS Piros Security a început bine partida de la Odorhei, prin golurile Andreei Balaș și Andradei Vanu, doar că treptat au cedat inițiativa unei formații mult mai bine pregătite din punct de vedere fizic. După 1-2 la pauză, gazdele au întors meciul la 4-2, iar antrenorul Gheorghe Cameniță admite: „Ne-am luat adio de la promovare, sunt prea multe puncte de recuperat, dar și mai grav este că nu avem față de primul loc. Meciul de astăzi a fost elocvent în acest sens. O echipă bine pregătită fizic, care știe ce vrea, nu ar fi pierdut un avantaj de două goluri. A contat, poate, și faptul că am avut un incident pe drum și am ajuns la destinație azi noapte în jurul ore 1, iar la 10 eram deja pe teren. Cât despre adversar, deși contează pe junioare de 15-16 ani, formația din Odorhei face antrenamente zilnice și sunt în această formulă de 4-5 ani. Probabil, săptămâna viitoare, vom discuta și cu conducerea pentru a vedea ceea ce e de făcut în continuare”.

Doroti – Bodnar (Adam), Schipor, Marcea, Magocs – Olariu, Bechet, Bajko, Dobrea – Vanu, Bălaș a fost echipa utilizată de Cameniță, care, de altfel, nu a putut conta pe două dintre componentele de bază ale echipei: cuplul de mijlocași centrali Liheț – Chiș.

Figurație la Târgu Mureș

Cealaltă formație arădeană angrenată în liga secundă de fotbal feminin a fost surclasată la Târgu Mureș și a devenit noua „lanternă roșie” a seriei de Vest. Ineuancele au pierdut cu 19-0, după ce runda trecută cedau cu 22-1 în fața liderul din Baia Mare. „Echipa din Târgu Mureș nu mai e cea din tur, dar problema majoră e la noi. Suntem în proces de formare a echipei cu multe jucătoare tinere, la început de drum, iar lucrurile nu merg cum trebuie nici în procesul de pregătire. Motivele sunt complexe, vom vedea ce e de făcut la vară”, a spus Cristian Sculici, antrenorul zărăndancelor alături de Cornel Popa.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button