Alte sporturi

Cinci medalii pentru arădeanul Vîț la „naționalele” școlare la gimnastică artistică





La finalul săptămânii trecute, o delegație a Clubului Sportiv Gloria Arad s-a deplasat la Buzău, pentru finala campionatului național școlar de gimnastică artistică. Profesorii Gabriel Haș și Eugen Cățean i-au aruncat în febra competiției pe Bogdan Moș, Cristian Pintea, Răzvan Șirian, Patrik Goloșie și Eduard Vîț, acesta din urmă remarcându-se cu nu mai puțin de cinci prezențe pe podium, între care una pe cea mai înaltă treaptă, la paralele.

Dar, tânărul sportiv a mai obținut și un loc 2 (la individual compus), trei locuri 3 (la sol, sărituri și bară fixă), un loc 4 la cal cu mânere și un loc 5 la inele. Vorbim despre competiția juniorilor II (nivel 3), acolo unde Patrik Goloșie a luat, la rândul său, un loc 6 la sol și un loc 7 la sărituri.

În concursul juniorilor III (nivel I), echipa CSȘ Gloria a fost a cincea pe țară, în componența Bogdan Moș, Cristian Pintea și Răzvan Șirian. Acesta din urmă s-a mai remarcat și cu un loc 6 la sărituri.

„Rezultatele obținute la Buzău în cadrul unui prim test al anului 2018 ne dau speranțe pentru viitor, dar și mai multă putere de muncă. Trebuie remarcată parcursul lui Eduard Vîț, care nu a ratat la niciun aparat pe durata întregii competiții, prezențele sale pe podium confirmând, de altfel, acest lucru”, a spus profesorul Eugen Cățean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button