Gloria LT Cermei

Anca: „E și vina mea pentru unele compromisuri în pregătire, însă calitatea și concentrarea în fața porții nu o poți antrena”





Lunca Teuz Cermei își punea mari speranțe într-o victorie pe terenul unei formații ce nu mai poate scăpa din chingile retrogradării. Iar după cum avea să se desfășoare partida de la Bălești și numărul de ocazii create la buturile gorjenilor remiza este injustă.

Asta a remarcat la finalul disputei și Radu Anca, „principalul” divizionarei terțe arădene. „Multe nu sunt de spus după un meci pe care-l domini cap-coadă și în care ratezi din toate pozițiile. Era o ocazie bună să ne desprindem de acea zonă cu probleme, iar băieții și-au dorit, au luptat, ca și implicare în joc nu le pot reproșa nimic. Dar, în ultimii 25 de metri și mai ales în careul advers nu ne-am concentrat deloc. Ni s-a mai anulat și un gol la Sulea, care, din dinamica fazei, nu văd cum putea să aibă dreptate tușierul, dar, per ansamblu, arbitrajul de azi a fost mai bun ca în alte meciuri”, spune fostul fotbalist al UTA-ei.

Cermeiul trăiește periculos pe acest final de sezon după un tur ce lăsa deschisă ușa chiar și pentru o prezență pe podium. „Într-adevăr, văd că nu ne revenim nicicum, iar vina e și a mea și are rădăcini în perioada precompetițională. Atunci, când au fost acele căderi de zăpadă și terenurile au fost impracticabile, am făcut unele  compromisuri în pregătire, pe care, din câte observ, le-am plătit și încă le mai plătim. Cu toate astea, însă, calitatea și concentrarea în fața porții nu o poți antrena. Am făcut destule finalizări la pregătire, nu-mi explic cum nu putem marca din câțiva metri și pierdem atâtea puncte pe drum. Trebuie neapărat să o batem pe Deva acasă și apoi să facem tot ce ne stă în putință să scoatem ceva și pe terenul Șirineasăi”, mai spune Anca.

Până la urmă, Alex Nistor nu a fost utilizat de cermeiani și asta pentru că: „Am fi riscat să ni se dea meci pierdut săptămâna viitoare. După calculele noastre, <<Nisi>> avea patru cartonașe galbene, la Federație apărea cu trei, însă ceva ne spunea să nu-l folosim azi”, a ma motivat Anca lipsa de pe gazon a căpitanului „alb-roșiilor”.

4 comentarii

  1. Nici pe descultii astia nu puteți să-i bateți!? Apucați-vă de popice! Jila e bun dirijor în rest varza!

    0
    0
  2. Nu. Mai faceți nici un punct și cu Deva dar mai ales cu sirineasa o sa luați bătaie! Demisia era onorabila după isprava cu sebisul! Acum v a lăsăm sa va pregătiți ptr. Anul viitor, acest sezon trebuie uitat repede și schimbați conducerea, jila e depășit! Anca în plop și plopul face pere! Păcat ca nu va lăsa alții sa retrogradați însă ați fost penibili! Poate câștigați la masa verde!

    0
    0
    1. Da o sa castigam meciul cu Sebisul la masa verde,caci am avut trei salvari la meci in loc de cat era nevoie.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button