Fotbal judetean

Convingători înainte de reîntâlnirea cu Abrudean: Victoria Zăbrani – ACS Socodorul 5-0





Zăbraniul rămâne pe o pantă ascendentă sub comanda lui Cristian Irimia și a trecut clar și de una dintre formațiile incomode ale campionatului. Chiar dacă în prima parte a mai avut mici probleme cu trupa lui Darazs, după pauză a defilat și rămâne neînvinsă în campania de primăvară.

Echilibrul a fost rupt relativ repede. Mai precis, gazdele au marcat după numai un sfert de oră, atunci când Flavius Pavel a marcat din voleu, de la 12 metri, după pasa lui Gherghel. Socodorul a încercat să revină rapid în joc, dar Topai a apărut ca din pământ la finalizarea lui S. Mako, care driblase și portarul, și a respins. Apoi, Faur și-a făcut prea lungă o minge în careul advers, iar Șoltesz a reținut curajos balonul. Pavel și Băd au mai irosit trei ocazii mari, ultimul fiind – de altfel – și schimbat la pauză.

În actul secund, Zăbraniul a susținut un monolog, reușind să mai înscrie de patru ori în poarta lui Vaida. Intrat de numai 8 minute pe gazon, Zele a transformat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, ușor lateral dreapta. În minutul 64, Gherghel a reușit golul partidei, ironizând apărarea gazdelor. Fostul lipovan a primit o pasă excelentă de la Pavel, a evitat execuția simplă, ci a culcat un fundaș, dar și pe portarul Vaida și a înscris elegant cu exteriorul. Nici reușita lui Măgulean nu a fost mai prejos, cu mențiunea că aceasta a venit de la marginea careului și un șut cu stângul, la colțul scurt: 4-0 (min. 74). Concluzia a scris-o nou intratul Ovidiu Filip, care a scăpat singur, a tras în Vaida, mingea i-a revenit și a stabilit scorul etapei: 5-0!

Suspendat o lună de zile după meciul cu Păulișul, Flavius Pavel a revenit cu mare chef de fotbal pe teren. A marcat pentru al treilea meci consecutiv și ar putea fi decisiv și la Chișineu Criș. „Vreau să mă revanșez pentru gestul meu și să-mi ajut cât pot de mult echipa. Meciul de azi a fost simplu doar în repriza a doua, dar asta numai pentru că ne-am cam bătut joc de ocazii după golul de 1-0. Ajungem neînvinși la meciul cu liderul și încercăm să facem o figură cât mai frumoasă și la Criș. Echipa joacă, are încredere și moral, vom vedea – însă – pe unde suntem exact după meciul de sâmbăta viitoare, Îi dedicăm victoria unui om iubit al mișcări fotbalistice din Zăbrani, Aurel Dehelean, care se află pe patul de spital în urma unor complicații de sănătate mai vechi”, a punctat fostul atacant al lui UTA sau ACU.

Absențele lui Molcuț, Tolan, Fluieraș, Bibarț sau Ardelean s-au dovedit decisive pentru randamentul Socodorului la Zăbrani. „Am avut șansele noastre la 1-0, însă am ratat și am fost taxați cu vârf și îndesat. Scorul e mincinos, căci echipa din Zăbrani a înscris din jumătăți de ocazie. Dar, până la urmă, așa se întâmplă când dai peste echipe cu expriență, te pedepsesc la fiecare fază”, a spus Tibi Darazs, tehnicianul trupei din Socodor.

 

Formații:

Zăbrani: Șoltesz – Cl. Filip, Hodan, Edu, Topai – Francescu, Simion – Gherghel, Fl. Pavel (73 O. Filip), Măgulean (76 C. Farcaș) – Băd (46 Zele).

Socodor: Vaida – Licker, I. Mariș, Gherheș, Bragea (72 R. Șandor) – Turcuș, Dema – S. Mako (72 Fekete), Șulea, Rafila (85 Gaga) – Faur.

Arbitri: Loredan Bogdan – Alina Mihoc, Cășuț Cristian. Observatori AJF: Doru Herțeg, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button