Fotbal judetean

Rezultat scontat în derby-ul suferinței: Victoria Nădlac – Cetate Săvârșin 1-8





După ce a bifat prima neprezentare în campionat, chiar în „fieful” vecinilor din Pecica, Nădlacul încerca să păstreze distanța față de la „lanterna roșie”, dar fără succes.

Ca și cu Păulișul, „vameșii” au început bine, cu gol marcat în primele 10 minute, de către Sinkovicz. Gazdele au ținut cu dinții de avantaj până în minutul 27. D. Marc a egalat, iar Silviu Iștoc și C. Boc au stabilit scorul pauzei. D. Petrean (min. 55 și 88) Oprea (67) și Neamț (83 și 90+1) au desăvârșit „goleada” grupării din comuna regală, care – însă – rămâne pe ultimul loc cu încă 9 puncte puse în joc în compania celor de la UTA și Felnac (acasă) și Glogovăț (în deplasare).

Săvârșinul rămâne ultima și după acest succes clar, obiectivul ei pentru ultimele etape fiind chiar depășirea formației de la Vamă. „Chiar dacă am fost conduși, nu s-a pus niciun moment problema echipei câștigătoare. Mă bucur în special pentru Claudiu Boc, care joacă din nou și chiar a marcat la o lună după ce a avut nasul fracturat. În general, echipa a jucat bine în prima deplasare din acest sezon în care am înscris 18 jucători pe foaie. Suntem puțin ghinioniști că o întâlnim pe UTA II într-o formulă schimbată față de echipa ce pierdea la scor în acest retur, dar vom face tot posibilul să o batem. Oricum, la noi se pune problema puțin altfel. Chiar dacă vom evita ultima poziție în clasament, nu vom continua în Liga 4-a dacă nu ne găsim doi fundași centrali și doi mijlocași”, a menționat Cătălin Neamț, antrenor și jucător al Săvârșinului.

Formații:

Nădlac: Pătean – C. Bondea, Lasc, Sabou, Grasa – Covaci, D. Caba, Fl. Bondea, Oltman –  Sinkovicz, Mocriș.

Săvârșin: Silaghi – Muntean, Ursu (35 Dionisie Petrean), Dumitrescu, Benescu – N. Marc, Silviu Iștoc (62 Drăgan), Boc,  I. Bogdan (46 Daniel Petrean) – Oprea (67 Sebastian Iștoc), Neamț.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Paul Ardelean, Flavius Dreghici.

Observatori AJF: Mihai Jivan, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button