Arhivă articole

„Studentele” Aradului, Bîrcă și Simion – medaliate cu aur la Cupa Europei de AtletismPerformanță de excepție a atletelor „tricolore”, în nocturnă, la Londra. În cadrul celei de-a 22 ediții a Cupei Europei la 10.000 m, competiție desfășurată sub forma unui super show atletic sub titulatura „Night of 10.000 m PBs”, la „Paliament Hill Athletics Track”, în prezența a peste 8000 de spectatori.

Echipa noastră formată din Ancuța Bobocel (locul 2 la individual – 31:42,12), Roxana Bîrcă (locul 4 individual – 32:30,97), Cristina Simion (33:20,37) și Andreea Pîșcu (34:12,80) a reușit să se urce pe prima treaptă a podiumului de premiere, devenind astfel lider european, suclasând team-ul britanic la el acasă. Pe locul trei s-a clasat Germania.

Mai mult, cum în cadrul acestei întreceri s-a putut obține și baremul de calificare (33:20, la feminin și 28 55, la masculin) pentru Campionatele Europene în aer liber, rezervate seniorilor, din august, de la Berlin, primele alergătoare tricolore au reușit să-și asigure prezența la cea mai imortantă competiție a anului.

Vă reamintim că Roxana Bîrcă și Cristina Simion sunt legitimate la CS Universitatea Arad, grupare manageriată de Ovidiu Șerban.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.