Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Crișul și Zăbrani își dispută Cupa sâmbătă seara, la Șiria





Ocupantele locurilor 1 și 3 în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad la fotbal se vor bate pentru Cupa României sâmbătă seara, la Șiria. Vorbim despre trofeul fazei județene a competiției denumite KO, care ar putea ajunge la Chișineu Criș sau Zăbrani.

Deznodămâtul îl vom afla, așadar, pe 9 iunie, începând cu ora 18, pe arena „Otto Grefner”, cea care i-a fost gazdă primitoare și UTA-ei în ultimul an și jumătate. În cazul în care ia și Cupa, echipa pregătită de Adrian Abrudean realizează eventul, în timp ce Cristi Irimia și băieții săi ar aduce din nou trofeul la Zăbrani după 36 de ani de secetă.

Finala Cupei va coincide și cu prima apariție publică a lui Adrian Lucaci în calitate de președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad. Vă reamintim că vineri sunt alegeri în sala de ședințe a Consiliului Județean Arad, iar fostul fundaș al UTA-ei nu are contracandidat la șefia Asociației. La Arad, cu această ocazie, e așteptat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, reales și el șef la Casa Fotbalului la mijlocul lunii aprilie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button