Sporturi de contactzTOP ARTICOLE

Mihai Mihuț, la un nou titlu european pentru luptele arădene





La începutul lunii mai, a devenit campion european de seniori la categoria 63 kg. La începutul lunii iunie, şi-a trecut în cont şi titlul continental de la Under 23! Luptele româneşti au un nou copil de aur. Numele lui: Mihai Mihuţ și este component al CS Astra, unde e pregătit de Spiridon Stanciu.

În vârstă de 23 de ani, Mihuţ este noua vedetă a luptelor româneşti. Sportivul originar din Arad, antrenat la lot de Anton Arghira şi Petre Cărare, a cucerit marţi titlul european Under 23 la categoria 63 kg (greco-romane). Competiţia se desfăşoară la Istanbul (Turcia) şi a reunit destule nume mari ale luptelor europene.

Calificat în finală încă de luni, Mihuţ şi-a adjudecat cu 5-3 meciul pentru aur, disputat cu moldoveanul Alexandru Biciu.

Tot marţi, România a mai obţinut o medalie de bronz la categoria 55 kg prin Florin Tiţa, care s-a impus în finala mică, scor 2-1, în meciul cu elveţianul Ivaylov Sandov.

O şansă de bronz mai are şi greul Constantin Huţuleac (130 kg), care marţi seara îl va întâlni pe ungurul Ferenc Almasi.

Miercuri va lupta pentru bronz, tot în competiţia de la greco romane, şi Teodor Horătău (60 kg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button