Fotbal judetean

Ce a fost în spatele neprezentării Mailatul acasă? Molnar: „Am avut supărările mele, pe unii jucători și pe AJF, dar nu se pune problema să ies din fotbal”





Ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad s-a încheiat cu un fapt inedit, neprezentarea la meci a unei echipe gazdă. Vorbim despre Voința Mailat, care nu a mai onorat disputa cu CS Ineu, care a găsit baza sportivă pustie. Astăzi, Comisia de Disciplină a AJF a și dat soluția, 3-0 la „masa verde” pentru zărăndani și 800 de lei amendă pentru Voința.

S-au vehiculat tot felul de scenarii, însă, în cele din urmă, președintele „alb-verzilor” a lămurit totul. „Am avut supărările mele și am decis să nu mai jucăm acest ultim meci. Deși am avut un retur de campionat destul de bun, putea fi și mai bine, dacă unii jucători nu ne-ar fi lăsar la greu. Noi ne-am achitat mereu obligațiile față de ei, mai au de luat doar salariul pe luna mai pe care și vor lua în curând, dar mă așteptam mai mult de la unii. Supărat am fost și pe cei de la AJF Arad. Nu mi s-a părut corect să nu le dea deja Cupa celor de la Chișineu Criș, după ce Sântana și Zăbrani au refuzat să mai joace acum trei săptămâni. Îmi pare rău ce s-a întâmplat cu băiatul de la Sântana, dar acel incident nefericit nu are nicio legătură cu regulemantul. Conform acestuia, ambele echipe trebuiau să piardă cu 3-0, așa cum am aflat noi astăzi că am pierdut meciul cu Ineul. Adică într-o situație se poate aplica regulamentul, în cealaltă nu? În fine, iubesc prea mult fotbalul ca să ies din el. Mailatul va merge mai departe, iar la alegerile AJF voi ajunge doar dacă îmi termin la timp treaba. Dacă o să fiu prezent, poate o să am ocazia să aflu și de ce suntem obligați să avem două echipe de juniori, când regulamentul pomenește doar despre una”, ne-a declarat Lazslo Molnar.

Așadar, șeful Mailatului pare să fi protestat într-o manieră cât se poate de originală pentru lucrurile ce nu i s-au părut normale în ultima vreme, atât în curtea propriei echipe, cât și la AJF Arad.









12 comentarii

  1. Molnar esti cel mai mare mincinos scrii numa minciuni si iti bagi joc de jucatori. Va dau un sfat nu mai mergeti la mailat ca va minte molnar. Va da banii la inceput si dupa zice ca nu tii mai da. Cel mai mincinos om lasate de meserie…..

    0
    0
  2. Atentie tuturor!Asta este unul dintre cei mai mari potlogari de prin judet.Si nu este la prima „fenta”,de acest gen.Nu se sezizeaza chiar nimeni?
    Bate campii!Are salarii restante,stie foarte bine si decat sa se prezinte cu prezumtii de nevinovatie si baremuri si salarii care ar fi trebuit achitate,improasca cu noroi peste tot!
    Cica a avut supararile sale….Un mini dicator,care desconsidera pe toti cei implicati!
    O rusine maxima!
    Mai ….,pai nu ai gratis juniorii 2006 ai lui UTA/Botis?

    0
    0
  3. Poate dl. Molnar nu știe ce înseamnă acel Fair play de care zabrani-ul a dat dovadă în meciul menționat de domnia s-a, era simplu ca băieți lui Irimia să nu iese de pe teren și ajungeau în finală fără joc, atunci era corect domnu-le Molnar? Uite conducerea din Zăbrani și-a asumat acest risc fraternizînd cu echipa din Sîntana pentru că orice s-ar spune viața unui copil este mai presus ca, un joc de fotbal…lucru care probabil dumitale îți este străin, nu-i așa domnule Molnar!
    Îți înțelegem supărarea din ”curtea dumitale” însă gestul pe care l-ai făcut este demn de analele fotbalului nu știm când s-a mai întâmplat așa ceva și atunci suntem de vină noi că am fost alături de suferința partenerului de întrecere procedînd corect, orice ai spune dumneata. De ce nu îl întrebi pe domnul Chrecheș dacă ar fi fost de acord să primească cupa fără joc? Nu toți procedează cum procedezi dumneata chiar dacă din propriul buzunar finanțezi această echipă, nu-ți dă dreptul nimeni să împroști cu noroi în stânga și în dreapta…întoarcete în ograda dumitale și rezolvă-ți problemele acolo lasăne pe noi cu problemele noastre.

    0
    0
  4. Felicitări dl niculae sau celui care a scris pt zabrani ,ce ati facut in meciul cu santana da dovada de omenie asa era corect pt ca era min 7 si 0 0 de era sa zicem min 60 si 2 0 zabrani da era altceva

    0
    0
  5. Asta ii cel mai mincinos om nici nu are ce cauta in fotbal. Si-a batut joc de jucatorii care au venit in iarna . Au avut 9 puncte si acuma au facut 33 de puncte ca de nu erau ei nush daca faceau 1 punct in retur si noroc cu niste baieti de treaba ce mai sunt la echipa care ii ti cu forta la mailat . Molnar cel mai nesimtit om macar daca tot esti corect dale banii la baieti. Si lasa minciunile care le zici. Ce treaba are cupa cu meciu cu ineu ca voi nu vati prezentat acasa. Molnar lasate de meserie ca esti de râs oricum iti bați joc de jucatori. La anu o sa joci tu si cu ungurii tai de acolo . Si lasa baietii sa plece de la echipa nui tine cu forta ca nu le dai milioane le dai si tu bani de nimic la baieti. Râsule

    0
    0
  6. Banii si bani,numai despre bani.Am jucat si eu fotbal in liga a 4 a, dar am jucat si de placere. DACA MOLNAR.nu dadea bani,se faceau atita puncte in retur.? Toate s-au fact pe bani grei..Molnar este singurul om din judet,care baga bani ,in fotbal.Dece nu ai curaj sa-ti dai numele adevarat,si ce bani ai de luat…?? Este usor sa acuzi , in special fara probe. Spune cine esti si ce reprezinta banii pe care zici ca ai de luat..Voi trebuie sa-I spuneti lui MOLNAR , cind il intilniti „SARUT MINA” Voi va fixati singuri prime, dupa cum doriti, si acum vii si ceri bani,,..\? La CRIS, au fost prime de 50 milione de ce nu te-ai prezentat,,??–au fost junior ,in teren. Este usori sa acuzi, fara sa=te prezinti cu adevarat, cine esti, ,in plus am impresia ca ai fost dat c-am demultisor afara …

    0
    0
  7. Nea MOLNARE mai demonstreaze-le inca odata Ce insamna -M A I L A T – . cum ai demonstrate-o de atitea ori.
    Nu aveti dreptul de a jigni acest om, care a facut atitea sacrificii pentru -FOTBAL-
    Trebuie sa fii lovit , cel putin in coasta , ca sa nu zic la cap, sa faci ceea ce face MOLNAR la MAILAT..
    Nu , uitati MAILATUL este un sat,dar un sat cum nu-I altul in ARAD. Si datorita lui MOLNAR si nea ILIE,stie acuma tot ARADul ,pe unde vine MAILATUL.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button