Arhivă articole

Irimia: „Băieții s-au autodepășit, comuna Zăbrani poate fi mândră de această frumoasă echipă ce le-a adus Cupa după 36 de ani”


Prin succesul de sâmbătă, din finala Cupei României (faza județeană) cu Crișul, Victoria Zăbrani încheie o stagiunea de primăvară perfectă. În campionat, echipa „alb-roșie” a scos maxim prin clasarea pe locul 3, iar câștigarea trofeului e cireașa de pe tort. Succesul i-a bucurat enorm inclusiv pe Tibi Nicula și Virgilius Stamate, marcatorii din precedenta finală de Cupă câștigată de Zăbrani (2-1 cu Crișana Sebiș), aflați acum pe banca de rezerve.

Golurile lui Băd și Zele au anulat reușita lui Modan și au dezlănțuit fiesta sub ploaia ce nu a contenit să cadă la Șiria. „Am câștigat sută la sută datorită băieților, care s-au autodepășit astăzi. Comuna Zăbrani și locuitorii ei pot fi mândri de această frumoasă echipă care le-a adus din nou Cupa după 36 de ani. De când am preluat echipa, toate rezultatele se datorează exclusiv muncii jucătorilor. Astăzi, ne-am adaptat mai bine la condițiile de joc, știam că adversarii sunt mai echilibrați pe toate compartimentele. Aveau și talie mai bună, ne era puțin teamă de fazele fixe, dar azi am avut noi mai multă șansă. Întreaga echipă a muncit, e greu de evidențiat cineva în mod special. Poate, totuși, Paul Șoltesz merită un cuvânt în plus, căci a jucat. Este eroul nostru, el ne-a spus că acum a apărat la adevărata sa valoare”, a menționat Cristian Irimia, antrenorul Victoriei din iarnă încoace.

Înainte de festivitatea de premiere, Irimia l-a consolat printr-o îmbrățișare pe fostul său coleg și elev, Adrian Abrudean. „Nu cred că cei de la Crișul vor fi afectați de această înfrângere, au valoare și pot să câștige barajul. Până la urmă, acesta este cel mai important obiectiv al lor și le urez multă baftă încă de pe acum. Sunt cea mai bună echipă din județ, doar că azi noi am avut ceva în plus la capitolul determinare și, poate, chiar și șansă și inspiranție pe ambele faze ale jocului”, a adăugat fostul goal-keeper.

În proporție mare, Cristi Irimia va fi confirmat antrenor al Victoriei Zăbrani în noua stagiune. „Sper să continuăm pe această cale și campionatul viitor, să avem rezultate bune. La fotbal mai sunt și eșecuri, important este ca echipa să joace dăruirea de astăzi împotriva unui adversar mai valoros”, e concluzia tânărului tehnician.

2
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.