Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Premiere și Luciano merg braț la braț la turneul final de minifotbal! Șimleul Silvaniei e campioana „zonei” de la Arad





„Zona” de Nord-Vest la minifotbal i-a surâs campioanei și vicecampioanei de la Liga DeSavoia. Premiere și Luciano merg braț la braț la turneul final de minifotbal, între 6-8 iulie, de la Alba Iulia și, mai mult, vor face parte din aceeași grupă. Vă reamintim că Șoimii Șimand, vicecampioana de la Arena Ionuț Popa a ieșit încă din faza grupelor. 20 de echipe au jucat nu mai puțin de 51 de partide la zona de la DeSavoia, de vineri până azi.

Semifinală fără istoric pentru Premiere

FC Premiere nu a avut nicio șansă în semifinala cu Dia Guard Zalău. Formația sălăjană s-a impus cu 4-0, trimițându-i pe arădeni în finala mică. Adversara lui Gligor et. comp a fost Luceafărul Cluj, care – însă – având prea multe indisponibilități a cedat disputa la „masa verde”, iar Premierul a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Managerul Flavius Măduța și antrenorul Radu Anca i-a avut la dispioziție pe:  Aniculăesei, Irimia, Pistol  – R. Avrămuțiu, D. Bulza, Dubeștean, A. Gligor, Alex Gornic, Andrei Gornic, P. Măgulean, Mateucă, O. Moisă, Al. Pavel, Fl. Pavel, Pistol, Prică, N. Varga şi Vlad. 

Luciano – la turneul final de pe locul 5

Mult mai palpitantă a fost dimineața pentru cei de la AC Luciano. Aceștia au început lupta în seria valorică 5-8 cu un succes clar: 4-1, cu Luceafărul Florești. Kocsis a reușit „dubla”, iar Poiană și Pantea au completat lista marcatorilor pentru „alb-negrii”. În finala pentru locul 5, ultimul ce ducea la turneul final din Cetatea Unirii, Luciano a întâlnit-o pe MGA Alba Iulia. Deși adversarul a fost unul arțăgos, arădenii au făcut un meci aproape perfect și s-au impus cu 3-1. Negrea, Kocsis (beneficiar al unei devieri fericite) și S. Popa au fost marcatorii lui Luciano, care – astfel – și-au atins și ei obiectivul la „zona” din orașul nostru. Huţan, Mitrea – Cornea, Faur, Horgea, Hrincu, Iovu, Khatib, Kocsis, S. Leucuţa, Negrea, E. Pantea, Petrila, Poiană, Sg. Popa, Sabău şi Toma  au fost la dispoziția antrenorului Flavius Sabău și managerului Lucian Hrincu.

Șimleul Silvaniei – peste Zalău în finală

Finala competiției de la DeSavoia a fost o afacere între echipele județului Sălaj, Șimleul Silvaniei și Dia Guard Zalău. Calculele hârtiei nu au fost respectate și Șimleul s-a impus cu 2-0 și a luat trofeul la Arad, dar și biletele pentru ediția viitoare de Champions League la minifotbal, din Slovenia.

Superlativele competiției

Federația Română de mini-fotbal, prin președintele Ioan Onicaș și George Țălnar, au făcut festivitatea de premiere. Distincții speciale au primit gazdele Flavius Măduța, Cristian  Barna și Cristian Lăzău. Young Boys Cugir a luat premiul de cea mai promițătoare echipă de mini-fotbal, iar Luciano (locul 5), Luceafărul Cluj (locul 4), Premiere (locul 3), Dia Guard Zalău (locul 2) și Autovip Șimleul Silvaniei (locul 1). Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Sebastian Huțan (AC Luciano), iar jucătorul și golgheterul turneului a ieșit Adrian Dregan (Șimleul Silvaniei).

„Obiectiv atins, le dorim baftă echipelor arădene la Alba Iulia”

Până la urmă, au fost trei zile de minifotbal de calitate, fără incidente deosebite (cu excepția accidentării lui Leucuța, de la Luciano, internat și acum în Spital după lovitura cu cotul aplicată în cap aseară) și un deznodământ fericit pentru echipele angrenate în Liga DeSavoia.  „Ca și organizatori ne bucurăm de peformanțele echipelor arădene, Premiere și Luciano, care au dat dovadă de mult caracter și valoare și ne bazăm pe ele și la turneul final de la Alba Iulia. Sperăm să facă o figură cât mai frumoasă, iar noi ca oraș și ca bază sportivă să aducem și alte ediții zonale și chiar o altă finală, după cea din 2015. Îi mulțumim și publicului spectator prezent în număr mare în cele trei zile de competiție, fiind un factor important pentru calificarea celor două echipe arădene în finală”, a spus Cristi Lăzău, co-organizator al „zonei” de la Arad, alături de Cristi Barna.

Vom reveni cu o amplă galerie de poze de la zona de minifotbal de la Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button