Liga a 2-a

UTA nu scapă de Chindia în Liga 2-a: Voluntariul și-a mai adjudecat un baraj, însă de data aceasta cu foarte mari emoții!



FC Voluntari rămâne în Liga 1 după ce a câştigat barajul cu Chindia Târgovişte. În tur, ilfovenii au câştigat cu 1-0 prin golul lui Ionuţ Balaur, iar returul l-au pierdut cu 1-0 după reuşita lui Denis Ciobotariu, din minutul 67. Cum în prelungiri nu s-a marcat, la loviturile de departajare ilfovenii s-au impus cu 3-0, după ce dâmboviţenii nu au reuşit să dea niciun gol. Cernat, Marinescu și Leasă l-au bătut pe Aioani și Chindia rămâne în Liga 2 cel puţin pentru ]nc[ un sezon.

Voluntariul a mai trecut exact acum doi ani prin „chinurile” unui baraj de menținere/promovare cu UTA. Atunci, însă, formația de lângă București a înclinat balanța încă din prima manșă după un sec 3-0. Arădenii au câștigat doar cu 1-0 pe „Motorul” și sunt și acum în „purgatoriul” ligii secunde, chiar dacă au fost și vara trecută la 180 de minute de elită. Atunci, însă, ACS Poli, echipa pregătită de actualul tehnician al „roș-albilor” a fost cea care s-a impus cu scorul e 5-2 la general în baraj.

La finalul jocului, antrenorul Chindiei a pus ratarea promovării pe seama experienţei jucătorilor care au executat loviturile de departajare, dar şi pe greşeala de la golul primit în meciul tur. „S-a dovedit că a fost mai greu de transformat o lovitură de la 11 metri decât de jucat două manşe. Per ansamblu, consider că am făcut ca diferenţa faţă de bogătaşii din Ilfov să nu existe, sau să fie foarte mică. Şi pentru ei o promovare în Liga 1 ar fi fost un lucru deosebit. Avem o echipă tânără, formată în mare parte din jucători crescuţi aici. Nu a fost de ajuns, experienţa jucătorilor adverşi şi-a spus cuvântul. Au rămas stăpâni pe ei la executarea loviturilor de la 11 metri. Importanţa momentului ne-a apăsat prea tare. Reproşuri se pot face, dar nu există o garanţie că dacă executa altcineva nu se rata. Şi vă dau un exemplu. Cherchez, cu care lucrez de patru ani, nu a ratat niciodată o lovitură de pedeapsă. A făcut-o acum”, a declarat la finalul partidei, la microfonul DigiSport, antrenorul Nicolae Croitoru.

În afara lui Cherchez, Pencea şi Neguţ au fost ceilalți fotbaliști ai Chindiei care au ratat de la punctul cu var în manșa secundă a barajului cu Voluntariului din această seară.









Un comentariu

  1. Evoluția Chindiei,mai ales pe propriul teren ,sub jocul UTA-ei din baraje. Asta la o evidenta egalizare de forțe .Că n-am scăpat de ei e spre bine Dâmbovițenii joaca cinstit și pe teren. Cu Voluntari nu se știa. Lotul UTA va suferi. modificări toată perioada pregătirii.Dupa modelul practicat. Plecarile tot așa pe rand,mai ales de la tineret..Apropierea div. A va aduce doua,,trei nume grelele. Aceștia fie. fara propuneri fie atrași. de noul program. Banii vor veni prin promisiuni onorate și în ultimul moment ,asta și pt. că nici un potent din piața nu poate știi dinainte plusurile și minusurile ,cat ar. fi el de donator entuziast.Toate acestea din experientele trecutului .Poate fi și altfel !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button