Liga a 3-a

Szabolcs Kovacs fluieră prima manșă a barajului Criș – Bustuchin! MC orădean pentru întreținerea atmosferei





Mai sunt 27 de ore până la meciul anului la Chișineu Criș. Campioana județului Arad o găzduiește pe Petrolul Busctuchin în cadrul primei manșe a barajului de promovare în Liga 3-a, un prim rezultat pozitiv fiind mai mult decât necesar în vederea deplasării de peste o săptămână în județul Gorj.

Din punctul de vedere al organizatorilor partida poate să înceapă și astăzi, căci totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii. Pe latura terenului cu tribuna au apărut câteva gradene alb-albastre, gazonul a fost tuns și, în ciuda ploilor torențiale căzute în ultimele zile, arată foarte bine. Galeria oaspete va fi masată vis-a-vis de tribună, în zona tabelei de marcaj. Aceasta nu a solicitat bilete cu locuri, astfel că va sta în picioare după gardul împrejmuitor.

După ce a întreținut atmosfera la evenimentul caritabil, „Uniți pentru Mihai Neșu”, cu Gică Hagi și Generația de Aur în prim plan, Victor Mihalcea va face același lucru și mâine, la Chișineu Criș. MC-ul orădean este implicat și emoțional, atâta timp cât Adrian Abrudean are la dispoziție nu mai puțin de șase fotbaliști din orașul de pe Crișul Repede, respectiv Florin Lazăr, Florin Teședan, Flaviu Drăgan, Nicu Modan, Raul Ember și Cristian Cigan.

Bilete de intrare la meci, contra sumei de 20 de lei (loc pe scaun) sau 10 lei (în picioare) se mai găsesc astăzi și mâine la stadionul din Chișineu Criș. Tribunele arenei se vor deschide la ora 15, primul fluier al partidei urmând să se dea trei ore mai târziu.

Altfel, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe fratele prim divizionarului, Istvan Kovacs, să împartă dreptatea mâine. Sătmăreanul Szabolcs Kovacs va fi asistat de concetățeanul său, Zsolt Kopriva și de Flavius Seiche , din Sânmihaiu Almașului – județul Sălaj). Brigada va fi notată de Zaharia Ciev, din Timișoara. Observator de joc este Adrian Copăcean, din Turnu Severin.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button