Fotbal judetean

Concluziile barajului de Liga 6-a: Pința: „Mai ușor decât ne așteptam, diferență mare de pregătire” v.s. Balaci: „Ne-am depășit condiția, sunt mândru de băieți”





Barajul de promovare în Liga 5-a nu a avut istoric. Mai bine pregătită și cu jucători mai valoroși pe fiecare post, Podgoria Șiria s-a impus fără probleme în fața celor de la AS Villa Gurba. Tabela s-a oprit la 5-0, iar teamul din Podgorie urcă un eșalon, alături de Bujac, Peregu Mare, Lipova II, FC Sântana, Pilu și Sebiș II.

Așdar, Leontin Pința îndeplinește obiectivul impus de conducerea Șiriei, deși – probabil – multă lume se aștepta să evite acest baraj. „Ar fi trebuit să fim în primele trei formații la finalul stagiunii, dar am luat un gol cu Horia, în minutul 94, când eram în drum spre vestiare. În schimb, acest meci de baraj a fost mai ușor decât ne așteptam. A fost diferență mare de pregătire între cele două echipe, dar aș vrea să-i felicit și pe cei din Gurba că au ajuns până aici. Sunt mulțumit de rezultat, de joc doar parțial, deși sunt convins că, în cazul în care adversarul ne-ar fi pus probleme mai mari, am fi evoluat și noi mai bine. Eu am venit la Șiria pentru a promova până în Liga a 4-a, deocamdată suntem în grafic cu acest pas. Mai departe, depindem și de sprijinul pe care îl vom primi în continuare, de ce echipă putem face și vom încerca să mai urcăm o treaptă”, a spus antrenorul Podgoriei.

Fără antrenamente, dar și fotbaliști cunoscuți la nivel județean, AS Villa Gurba s-a cam prezentat ca mielul la tăiat la acest baraj. „Felicit echipa adversă, a fost mai bună decât noi. Gurba și-a depășit condiția, nu credea nimeni că vom ajunge aici, eu sunt mândru de băieți. Ei lucrează, nu ne putem antrena, uneori vin și trei-patru jucători la pregătire. În această săptămână, am încercat să fim mai responsabili din acest punct de vedere, dar era clar că nu puteam îngrășa porcul în Ajunul Crăciunului. Ce a depins de noi, am făcut, poate, pe viitor, ne va ajuta și pe noi cineva”, a menționat Dacian Balaci, antrenorul formației ce a terminat sezonul pe locul 4 în Seria B a Ligii a VI-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button