27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Radița, după promovarea celor din Turnu: „Disciplina și seriozitatea, principalele atuuri! Obiectivul în Liga 4-a va fi evitarea retrogradării”

Speranța Turnu a profitat la maxim de căderea oarecum inexplicabilă a măcenilor pe final de sezon și a promovat în primul eșalon județean. În condițiile în care orașul Pecica o are deja pe Progresul angrenată în Liga 4-a, se spune că formația „alb-albastră” nu și-ar putea permite să joace mai sus, lucru negat de Arsenov Radița: „Principalele atuuri ale echipei noastre în acest sezon au fost disciplina și seriozitatea.  Băieții s-au dăruit pe tot parcursul sezonului, dar mai ales în meciul de ieri (n.a. victorie cu 4-3 în fața celor de la Iratoșu). Și-au dorit la maximum această promovare, care a fost obținută fără a avea condițiile altor echipe. Am de gând să continui la echipă și din sezonul viitor, iar obiectivul în Liga 4-a va fi evitarea retrogradării”, a spus președintele-finanțator,

Turnu a promovat în Liga a IV-a Arad în urma clasării pe primul loc în Seria A a Ligii a V-a, cu 58 de puncte, unul peste principala rivală, Voința Macea. Podiumul a fost completat de Înfrățirea Iratoșu cu 48 de puncte. Golgheterul seriei a fost desemnat Răzvan-Viorel Apostol, de la Iratoșu, cu 28 de goluri, iar principalul marcator al celor de la Turnu a fost Sergiu Sziladi.

0
0