Liga a 2-a

Fostul utist, Laszlo Balint, îl schimbă pe Răchită pe banca Snagovului





CS Sportul Snagov anunță că a încheiat colaborarea cu antrenorul ploieștean Valeriu Răchită după un sezon competițional. În ciuda lotului de jucători precar și a dificultăților întâmpinate în debutul ediției de campionat 2017-2018, fostul fundaș Stelei a atras și a construit în jurul său o echipă unită și competitivă, formată din jucători deopotrivă foarte tineri și cu experiență în Ligile I și a II-a, cărora a reușit să le alimenteze setea de fotbal în egală măsură.

CS Sportul Snagov va începe sezonul 2018-2019 cu un staff tehnic nou, al cărui antrenor principal este László Balint. În activitatea de jucător de primă ligă din România, Gyuszi Balint a adunat peste 120 de apariții în tricourile unor formații precum FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad și Unirea Urziceni, cu aceasta din urmă desăvârșindu-și cariera fotbalistică prin câștigarea titlului de campion al Ligii I, ediția 2008-2009.

Noul tehnician al snagovenilor le-a pregătit, în cariera de antrenor, pe Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș și Miercurea Ciuc. Din echipa tehnică mai fac parte Cezar Zamfir, antrenor secund, în vreme ce postul de antrenor cu portarii va fi ocupat, în continuare, de Gabriel Vasiliu. Totodată, Gyusi Balint a păstrat o relație de prietenie și profesională cu Bogdan Apostu, cu care a lucrat deja la Academica Clinceni în urmă cu două sezoane.

Gruparea condusă de Cătălin Rufă şi Victor Angelescu va rămâne la Ştefăneştii de Jos și s-au reunit marți, 26 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button