Arhivă articole

Ediția a II-a a Cupei Satelor demarează cu 36 de echipe, între care și nume noi precum Măgura Crocna sau Service Sâmbăteni

Cupa Satelor, unul dintre proiectele implementate de Adrian Lucaci și echipa sa de la conducerea Asociației Județene de Fotbal ajunge la ediția cu numărul 2. La prima, cea din luna iulie a anului trecut, au participat 28 echipe, împărţite în 7 „zone”. Turneul final s-a disputat la Păuliş, acolo unde Progresul Nădab a luat trofeul după ce în ultimul act a trecut de Frontiera Pilu.

În acest an, organizatorii, în special prin implicarea vicelui Andras Mako și a lui Gheorghe Sfăt, au reușit să capaciteze mai multe echipe, astfel că numărul „zonelor” a crescut la 9. „La ediția 2018 a Cupei Satelor s-au înscris 36 de echipe, cu 8 mai multe ca anul trecut când am demarat această competiție. Scopul nostru a fost și este să atragem spre fotbal comunități din mediul rural care aveau cândva echipe în campionatele organizate de AJF sau chiar localități noi. Vrem să identificăm sate sau comune unde sunt copii care își doresc să joace fotbal și, bineînțeles, autorități locale dispuse să se implice puțin în sport și implicit să vegheze la sănătatea semenilor lor. Așadar, vom avea parte de 9 turnee zonale, la care vor lua parte câte patru echipe. Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, două reprize a câte 20 de minute, câștigătoarele mergând mai departe în faza semifinală. Aceasta se va juca în trei locații diferite pe 29 iulie, iar campioanele vor participa la finala de pe 5 august. Am fi bucuroși ca după această competiție, măcar 4-5 echipe din localități  absente din competițiile oficiale să se înscrie în campionatul Ligii a 6-a chiar din această toamnă”, a spus Andras Mako, reales vicepreședinte al AJF Arad pe 8 iunie, alături de Ovidiu Coman.

loading...

Iată programul celor 9 zone și echipele participante la ele:

8 iulie, ora 14.00, Zona Cermei: Gloria Cermei, Voința Zărand, Șoimii Șimand, Villa Gurba 1213

15 iulie, ora 11.00, Zona Dieci: Progresul Dieci, Unirea Gurahonț, Unirea Brazii, Măgura Crocna

15 iulie, ora 11.00 Zona Horia: Real Horia, Service Sâmbăteni, Olimpia Bârzava, Viitorul Caporal Alexa

22 iulie, ora 12.00 Zona Apateu: Recolta Apateu, Viitorul Șepreuș, Victoria Berechiu, Vulturul Chereluș

15 iulie, ora 11.00 Zona Beliu: Dacia Beliu, Extrem Boys Caporal Alexa, Stejarul Arăneag, CS Socodor

15 iulie, ora 11 Zona Vinga: Athletic Vinga, Voința Mailat, Sporting Șagu, Mureșana Mândruloc

22 iulie, ora 14.00 Zona Șicula: Crișul Alb Șicula, Flacăra Țipari, Spicul Olari, Frontiera Pilu

22 iulie, ora 14.00  Zona Buteni: Crișul Buteni, AS Hălmagiu, Podgoria Șiria, Young Boys Apateu

22 iulie, ora 14.00  Zona Seleuș: Victoria Seleuș, Olimpia Bocsig, Progresul Nădab, Național Sintea Mare.

Ca și anul trecut, AJF Arad are ca parteneri la această competiție Consiliul Județean Arad și Universitatea Aurel Vlaicu, dar sunt semnale și de la câteva firme care vor contribui cu premii la faza finală.

0
0

2 comentarii la articolul: “Ediția a II-a a Cupei Satelor demarează cu 36 de echipe, între care și nume noi precum Măgura Crocna sau Service Sâmbăteni

    1. … de fapt a fost o echipă de juniori de la Păuliş. Nu a fost nicio echipă din Sâmbăteni în ediţia trecută! 🙂

      0

      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.