UTA AradzTOP ARTICOLE

Livetext, ora 11.15: UTA – Elore Bekescaba 2-2, final





Începând cu ora 11.15 transmitem în format livetext primul amical al verii pentru UTA în compania echipei de Liga a doua Elore Bekesccsaba.

 

UTA: Țurcan – Costin, Manea, Benga, Janos – Tănase, Coulibalye  – Cubleșan, Petra, Vădrariu – Pop. Rezerve: Zamfir – Copaci, Suslak, R. Iuga, Matei, Dan Daniel.

Bekescsaba: Rybansky – Pilan, Szelpal, Babynyecz, Meszaros – Hursan, Kiraly, Maris, Granicz – Szatmari, Urbin. Rezerve: Czinano – Seres, Toth, Szalai, Zahoran, David, Mezei, Lustyik, Varadi.

Arbitri: Sorin Saladea – Alina Mihoc, Cristian Cășuț

 

Min.1 Partida a începăut la ora 11.20. UTA joacă în albastru, Elore joacă în alb. Terenul este umed.

Min.5 Petra a primit o pasă excelentă de la Manea, peste apărare, dar atacantul a scăpat mingea în aut de poartă.

Min.14 Petra a șutat de la 30 de metri, la semiînălțime, dar pe lângă poartă.

Min.19 Pop a fost faultat la marginea careului oaspeților. Cubleșan a executat o transformare ca la rugby.

Min.22 Un contraatac 4 contra 3 a fost irosit de Cubleșan care a șutat într-un fundaș și a scos doar un corner. Vădrariu a centrat în careu dar fundașii oaspeți au respins.

Min.31 Corner pentru UTA de pe dreapta, Vădrariu a bătutu la scurt, Petra a reluat pe lângă poartă.

Min.34 Cartonaș galben pentru Kiraly.

Min.44 Cartonaș galben pentru Manea.

Min.45 Pauză la Sânnicolau Mic. Scor alb.

Min.46 A început repriza a doua. Zahoran, Lustiek, Szalai, Toth au intrat la oaspeți. La UTA a intrat Suslak în locul lui Vădrariu.

Min.55 GOOOL UTA. Janos a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri:1-0

Min.57 GOL Bekescsaba. Szelpal a reluat cu capul din careu după o lovitură liberă de pe dreapta:1-1

Min.60 Mezei și Zoltan au intrat la oaspeți.

Min.64 Suslak a executat un corner la colțuls curt dar respins oaspeții.

Min.70 Cartonaș galben pentru Suslak.

Min.71 GOL Bekescsaba. Manea a greșit și a pasat la un adversar în propriul careu, mingea a juns apoi pe centru la Szalai care a marcat cu latul: 1-2

Min.73 Cartonaș galben Szalai.

Min.73 Copaci a luat locul lui Janos.

Min.74 La oaspeți a intrat Varadi.

Min.77 Dan a luat locul lui Petra.

Min.81 R. Iuga a luat locul lui Costin.

Min.84 La oaspeți a intrat Sereș.

Min.85 Zamfir intră în poartă în locul lui Țurcan.

Min.86 GOOOL UTA. Alex Pop a profitat de o nesincronizare în apărare și a egalat: 2-2

Min.87 Suslak a executat bine o lovitură liberă de pe stânga, dar Manea a faultat în atac.

Min.88 Costin a intrat în careu pe dreapta, a șutat în blocaj la colțul scurt iar Pop a reluat în bara transversală după care faza s-a stins.

Min.90 Fluier final, UTA a remizat Cu Elore Bekescsaba la 2 în primul amical al verii. 

14 comentarii

  1. Deocamdata, binisor, pana se incheaga echipa ,pana se cunosc mai bine intre ei privind relatiile de joc, se verifica mai multi jucatori, alti noi poate ca, vor mai veni, UTA., este in cautari ,trebuie rabdare !!!

    0
    0
  2. nici 10 puncte nu faci in campionat cu astia!! treziti-va si aduce-ti fotbalisti cat de cat compatibili cu liga a doua, sau aruncati prosopul! decat sa duceti numele utei in umilinta, mai bine retragerea in liga judeteana!!!

    0
    0
  3. Mai sunt destule jocuri de verificare. Schimbări masive.La început se folosesc incertii,pt eliberare de posturi și noi veniri Nu e nimeni bătut în cuie. Mai grav că Manea greșește în continuare.Doreste antrenorul să-i caute pereche.Pana la urmă va încerca și pereche completa in locul lui.Poate se rezolva macar Toma.Nu trebuie uitat că noii veniți sunt luați pt. probe. De urmărit cine vrea sa joace in fata unui public avizat și plătitor de bilete !! Hai UTA !!

    0
    0
  4. Manea vrea dar nu poate lăsați-l să joace unde face față nu știu unde dar nu la UTA prefer un jucator under 21 acolo chiar dacă greseste dar măcar are perspective de creștere în joc decât pe Manea care de 3 ani joacă la fel de slab,cât timp a avut concurență nu prindea primul 11.
    E muncitor se zbate dar degeaba asta e nivelul lui.

    0
    0
  5. Ce se mai aude de Cipri Rus? UTA are nevoie de el zicea Costea ca la ofertat, la ofertat sau doar vorbe? Îl asteptam acasă.

    0
    0
  6. Meci slab, fara consisternta, cu multi jucatori sub cerintele ligii a doua. Mijloc slab, aparare ezitanta,echipa imi pare sub valoarea celei de anul trecut, si incomparabila cu echipele care au ajunj la baraj. Ca o parere , URGENT ne trebuie inca 4 jucatori, stoperii de az8i sint ori lenti, ori inabili tehnic, ori fizic nu stau bine. Nici ungurii nu sint cine stie ce echipa, sint ca de C, ..la noi.

    0
    0
  7. De ce oare sunteti atat de pesimisti, inca de la primul meci de pregatire !? Mie unul, mi-a placut cum a jucat primul meci de pregatire , baietii au facut risipa de efort, sa zbatut pt. fiecare minge, acuma ce vreti, sa joace ca Messi, Ronaldo, Modrici etc !? Intradevar , asa este, se vede si a vazut si nea POPICA ca, mai trebuiesc vereo 2-3 jucatori cu experienta , si anume , unul doi coordonatori de joc care sa stie cu mingea, un bun dribleor si un atacant bun langa POP , dar asta inseamna sa aveti rabdare si cred ca, se va rezolva !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button