Fotbal judetean

Păulișul își regazonează o parte din terenul afectat de inundații: Primul meci e programat de abia pe 25 august





Ultima rupere de nori în Podgoria arădeană a afectat multe gospodării din zona Păulișului, dar și terenul de fotbal. Se întâmpla acum aproximativ trei săptămâni, iar pe o porțiune a gazonului apa a băltit zile în șir. Ca urmare, s-a format un mâl de 15-20 de centimetri, care a stricat complet suprafața de teren chiar în dreptul tribunei din comuna viticolă.

Lucrurile nu puteau rămâne așa, iar Primăria a demarat operațiunea de regazonare parțială. „Am curățat cât am putut mâlul din acea zonă, dar în jur de 150-200 de metri pătrați trebuie replantați, este o situație neplăcută, dar trebuie rezolvată. Din momentul în care primim rulourile pe care le-am contractat deja, tot procesul s-ar putea termina într-o săptămână și s-ar putea intra pe gazon. Din ce am studiat pe piață, cu tot cu manoperă toată operațiunea ar trebui să ne coste în jur de 5000 de lei, iar o parte din această sumă am putea să o obținem dintr-o sponsorizare. Le mulțumim celor de la Asociația Județeană de Fotbal că au înțeles situația și ne-au programat acasă de abia în etapa a patra”, ne-a mărturisit Ioan Turcin, primarul Păulișului.

Într-adevăr, Păulișana e prima formație ce are parte de rundă liberă în noul sezon al Ligii a 4-a, iar primele meciuri le joacă în deplasare, la Șimand și Ineu. Pe 25 august, trupa lui Maghici debutează acasă contra uneia dintre pretendentele la podium, Unirea Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button