UTA Arad

Barbu: „A câștigat echipa cu o viteză în plus, am luat goluri de copii și juniori”





După ce în prima etapă a învins-o cu 4-1 pe ACS Poli, SSC Farul a simțit reversul medaliei. A luat tot patru la Arad, în meciul de revenire a UTA-ei aproape de casă, pe noua arenă „Motorul”.

Ion Barbu a dat dovadă de fair-play cu adversarii de astăzi, pe care i-a felicitat pentru victorie. „Astăzi a câștigat echipa care a avut o viteză în plus și aceea a fost UTA. O felicit și îi urez baftă în continuare. Din păcate, am făcut greșeli mari, am luat niște goluri de copii și juniori, mai avem mult de lucru. E o echipă făcută în două săptămâni, iar relațiile de joc suferă. Ne așteptam la orice, am avut și momente bune în acest meci, doar că la un moment dat ni s-a terminat benzina. Evident că suprafața de joc a fost o problemă, la primul gol de exemplu mingea ar fi sărit altfel pe un gazon natural. Dar asta nu e o scuză, până la urmă toți am jucat pe același teren”

Rămân destule necunoscute pentru gruparea de le Litoral, care mai așteaptă jucători, dar nici nu știe unde-și va desfășura partidele de pe teren propriu. „Lotul nu este finalizat, mai sunt destule probleme la echipă. În plus, nu știm încă unde vom juca partidele de pe teren propriu, o să aflăm și noi cât de curând. Oricum, nu avem un obiectiv setat pentru finalul de campionat, luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum din ele.  E prea devreme să vorbim despre candidatele la promovare, campionatul este unul strâns. Spre exemplu, Daco-Getica a învins UTA în prima etapă și acum a luat cinci goluri de la Clinceni”, mai crede Barbu.

Farul va evolua etapa viitoare pe teren propriu chiar împotriva Academicii, performera rundei cu numărul doi în liga secundă.

FOTO: UTA Media Design

 

3 comentarii

    1. Nu @Gabriel!Popica nu a gresit echipa!Sau esti si tu pe acolo,sa-i muncesti pe la antrenamente?Ca sa decizi cine intra titular?Sau stii tu cine nu este pregatit fizic 100% si cat poate duce?
      Sau crezi ca un meci seamana cu altul?Ii studiezi,iti cunosti adversarii,uneori alegi pe unul,alteori pe altul,in functie si de echipa adversa,despre ce joaca….Nu cred ca suntem inca in situatia ca Mister sa alinieze o formatie bine cunoscuta de catre toti,standard!Nici echipele mari europene nu fac asta!
      Cand faci acest lucru,sa incepi mereu cu acelasi lot de titulari,inseamna ca esti limitat ca lot si te cunosc toti,asa cum am fost noi!Nu ca nu ne-ar mai lipsi niste plombe,pe ici pe colo….
      Si cand intervin suspendari(pentru ca astazi ne-am cam ingalbenit a proasta) si inevitabil accidentari,scuza-mi te rog expresia,dar „te-ai cacat la macaz”!
      Din ce cauza crezi ca nu se anunta formatia care intra pe teren,decat atunci cand regulamentul permite,parca 1 ora sau 30min inainte,daca bine stiu?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button